5.000 TL'ye monitör önerisi

Bütçe
5000

wbr

Decapat
Daha fazla  
Selamlar Xbox Series S ve laptopum için monitör bakıyorum bütçem 5 civarı ama biraz daha zorlayabilirim. Şu an için düşündüğüm Lenovo R25i-30 modeli var forumda da çoğu kişi tarafından önerilmiş. Bu fiyat civarında başka önerebileceğiniz monitör var mıdır?

Selamlar Xbox Series S ve laptopum için monitör bakıyorum bütçem 5 civarı ama biraz daha zorlayabilirim. Şu an için düşündüğüm Lenovo R25i-30 modeli var forumda da çoğu kişi tarafından önerilmiş. Bu fiyat civarında başka önerebileceğiniz monitör var mıdır?

R25i bakabilirsiniz.

Hocam cevaplayan herkes direkt bu modeli atmış aklımda vardı zaten ama gerçekten bu kadar iyi midir ghosting, ölü piksel vs sorunu var mıdır?

Arkadaşlar bir de 24 ve 27 inç arasında kaldım. Gönlüm 27'den yana ama sanırım ideal olanı 24 inç. Oynayacağım oyunlar EA FC 24/25, Valorant, GTA 5, Cyberpunk, RDR 2, Forza Horizon 4/5, Rocket League.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı