5.000₺'ye R5 1600 AF ve GTX 1050 Ti sistem nasıldır?

Hocam gerçekten iki arada bir dere de kaldım. Arkadaşım diyor ki ben senden kullandıgının parasını da almayacağım istersen sistemi getir ödediğin paraları geri vereyim kesintisiz diyor.
Şuan 2000 tl gibi bir ödeme yaptım. taksitli bir şekilde sistem hiç üzmedi beni ama ne bileyim aklım fazla para verip vermeme de kaldı.

Hocam tüm parçalar 0 garanti belgeleri de var.

Hocam İtopya'dan bile baktıgımda ve diğer sitelerden baktıgım da sistemin hepsi, ki parça parça dahil 4.300-4.500 TL civarı tutuyor.

Mesele zaten o parçaların ne kadar tuttuğu değil dostum. Mesela o parçalardan kaç kat performanslı parçaların kaç paraya geldiği. Zaten eski stok ürünler olduğu için satılmayacağından yüksek fiyat çıkar.

Taksitli ödeyerek almışsın zaten adamın sistemini de aylardır kullanıyorsun verdiğin para da burdakilerin dediği gibi 2 kat falan fazla değil fiyat hafif fazla sadece 10 taksitte ödeyen biri için ise makul. İlk mesajımda dediğim gibi dostla ye iç alışveriş yapmayın böyle oluyor bi fiyata anlaşmışsın sonrasında bozuyorsun sizin arkadaşınız olsaydım paranızı verir bir daha görüşmezdim.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı