Çözüldü 5.5 gün devamsızlıkla takdir alınır mı?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Çözüm
Doğrusu nedir hocam? Öğrenmek isterim.
Bu konudan da bakabilirsin.
Buraya da bakabilirsin. Dediğiniz şey eskidendi, o kural kalktı.
Belge alabiliyor muyum?
Ortalamam 99.96 devamsızlıktan belge alamazsam çok üzülürüm.

Hocam maalesef alamazsın belge almak için 5 gün sınırı var bir velinle beraber okula git devamsızlığı silerler bir iki gününü.

Doğrusu nedir hocam? Öğrenmek isterim.
Bu konudan da bakabilirsin.
Buraya da bakabilirsin. Dediğiniz şey eskidendi, o kural kalktı.

Çözüm
Karneler basılmadan ailenle konuş özürsüz devamsızlıkları özürlüye çeksinler.
Bazı okullarda artık elektronik sisteme var. Müdür yardımcıları bir şey yapamıyor artık.

Sürekli yanlış bilgi veriyorsunuz insanlara bizim okuldada elektronik sistem var siliniyor.
Hocam bu bilgi yanlış değil. BAZI okullar diyorum. Benim kardeşimin okulunda böyle. Hepsinde tabii geçerli değil.

Onu sormak lazım diyorum yani

Eğer özürsüz devamsızlık 5 günden fazlaysa alamaz.
Eğer özürsüz devamsızlık 5 günden fazlaysa alamaz.
Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) tarafından açıklanan bilgilere göre 5 günden fazla özürsüz devamsızlık yapan öğrencilere not ortalamasına bakılmaksızın takdir ve teşekkür belgesi verilmeyecek.
Böyle deniyor.
Bunlar eski senelere ait yönergeler, bu senenin yönetmenliğinde böyle bir madde bulunmuyor, yani mantıkken o belge alabilir.

Sürekli yanlış bilgi veriyorsunuz insanlara bizim okuldada elektronik sistem var siliniyor.
Ben o elektronik sistemden bahsetmiyorum. O sistemde yoklamayı müdür yardımcıları geçirdiğinden değitirilebiliyor. Bu sistemde öğretmenler sınıfta yoklama alırken direkt yoklamayı sisteme geçirdiklerinden müdür yardımcıları bir şey yapamıyor. Ne kadar yaygın bilmiyorum şu an ama bir iki okulda var benim bölgemde.

Belge alabiliyor muyum?
Ortalamam 99.96 devamsızlıktan belge alamazsam çok üzülürüm.
Hocam eskiden 5 gün devamsızlığı geçen kişi hiçbir belge alamıyordu. Şuan bu değişti. Alabiliyorsunuz ve 10 gün özürsüz, 20 gün özürlü toplam 30 gün devamsızlık hakkınız vardır.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı