5-8 bin TL 2. el 3D yazıcı önerisi

Berrkay

Gigapat
Sosyal Tayfı
Makaleler
9
Yer
Sakarya
Daha fazla  
Bütçem 5-8 bin TL arası, genel olarak günlük kullanımda işe yarayabilecek pratik ürünleri bastıracağım, dekor olarak karakterler de olabilir belki. Aşırı detaylı olmasına gerek yok ancak baskısı yine de kaliteli olursa iyi olur.

Creality CR6-SE fena değil gibi duruyor.
Ender 3 V2 ve V3 modellerini bu ürünle kıyasladığımızda nasıl kalır?

8000'e Elegoo Neptune 4 Plus bırakıyorum hocam. İlgilenirsen iletişime geçebilirsin ancak model ile ilgili söylemem gereken bir kaç şey var.

Çok sesli bir yazıcı oluyor kendisi. Uyku halinde baskı alınması imkansız denebilir.

Ayrıca klasik Çin'li üretici ürünü, çok uğraştırıyor. Creality'de nasıl hata alıyorsanız bu yazıcıda da alıyorsunuz ve çözmeniz gerekiyor. Bazen tablayı düzeltmek için saatleriniz gidiyor, bazen baskının kalkması sorunuyla uğraşıyorsunuz.

8000'e Elegoo Neptune 4 Plus bırakıyorum hocam. İlgilenirsen iletişime geçebilirsin ancak model ile ilgili söylemem gereken bir kaç şey var.

Çok sesli bir yazıcı oluyor kendisi. Uyku halinde baskı alınması imkansız denebilir.

Ayrıca klasik Çin'li üretici ürünü, çok uğraştırıyor. Creality'de nasıl hata alıyorsanız bu yazıcıda da alıyorsunuz ve çözmeniz gerekiyor. Bazen tablayı düzeltmek için saatleriniz gidiyor, bazen baskının kalkması sorunuyla uğraşıyorsunuz.
Konuyu actigim gun sizin konunuzdu sanirim, ona rastladim ve Bambu Lab A1 siparisi verdim hazir indirimdeyken. Tesekkurler yine de.

Konuyu actigim gun sizin konunuzdu sanirim, ona rastladim ve Bambu Lab A1 siparisi verdim hazir indirimdeyken. Tesekkurler yine de.

En iyisini yapmışsınız hocam. Bütçe çıkartabildikten sonra sorun yaşamayacağınız son kullanıcı ürünü almak en azından insanın kafasını rahatlatıyor.

Rica ederim.

Sorun sadece ses ise daha sessiz fan kullanımı için Printables vb. yerlerde duct tasarımları mevcut. PSU ve anakart fanları için de baskılar da olabilir, N4 için var en azından. Bendeki N4'ün fanları stock değil, hepsini değiştirdim, kedi gibi oldu.

Elegoo Neptune 4/Pro/Max/Plus Fan Shroud V5 by OrzOrzOrz | Download free STL model | Printables.com

Sorun sadece ses ise daha sessiz fan kullanımı için Printables vb. yerlerde duct tasarımları mevcut. PSU ve anakart fanları için de baskılar da olabilir, N4 için var en azından. Bendeki N4'ün fanları stock değil, hepsini değiştirdim, kedi gibi oldu.

Elegoo Neptune 4/Pro/Max/Plus Fan Shroud V5 by OrzOrzOrz | Download free STL model | Printables.com

Ancak herkes uğraşmak istemiyor ki ben de bu kişilerin içindeyim. Bunun yerine daha hazır, çok sıkıntı çıkartmayacak yazıcılar daha çok cezbediyor beni çünkü 1 yıldır bu yazıcıyla uğraşmaktan bıktım.

Mesela daha sessiz bir yazıcı alternatifi varken neden baskı alıp fan değişimi ile uğraşayım?

Tabii burada iş biraz da bütçeye bakar. Sonuçta bu yazıcının sıfır fiyatı 16.000 TL ve o bütçede bu özellikler bulunamıyor.

Ayrıca keşke Neptune 4'lerin tek sorunu fan sesi olsa.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı