5 ay 8 gün kala YKS sayısal 50 bin yapılır mı?

Benim arkadas gecen sene ayni benim durumdayken 5 ayda abanıp 55k yapti ki gecen sene baya zordu

Ankara üniversitesi veterinerlik hedefliyorum 350 ham puan yapabilirsem girme şansım var

Bunca zaman satranç oynamak disinda başka bir şey yapmadim

Son yorumun nedir hocam? Bu arada umarım 40k yaparsın

Akıllı çalışmak lazım mebin konu anlatım kitaplarını sömürmek lazım ve şu ana kadar üniversite sınavında sorulmuş bütün soruları çözmek lazım
Bence yapılır. Fenin eksikliğini hızlıca kapatman lazım. Hayırlısı diyelim. Türkçeden de 30 üstü görmen lazım artık.

TYT ve AYT konu anlatımı dinlerseniz toplam 700 video ediyor. Günde 5 video izleyip test çözseniz 140 günde bitiyor. Yapılamayacak bir şey değil. Başarılar dilerim.

@Abdullah_Kadir Yani puana bakmamak lazım. Bunun en iyi örneği de 2020 ile 2021 sınavları arasındaki uçurum puanlara bakmak ama aynı sıralama.
Ben 350 civarı yapabiliyimde sıralamaya göre denerim yine şansımı en az 70k yapmak istiyorum zaten
@Abdullah_Kadir Yani puana bakmamak lazım. Bunun en iyi örneği de 2020 ile 2021 sınavları arasındaki uçurum puanlara bakmak ama aynı sıralama.
Bu sene 350 civari ham puanla 400 410 arasi yapabilirim sıralamadan düşersem tercihte denerim şansımı napiyim yani şimdi yeterki 350 360 puana ulaşabileyim yerleştirildiğim sıralamaya görede bir şeyler düşünürüm artık
350 ham yapsam bile 80k ya atacak hali yok ya yine iyi bir sıralama yapabilirim kendime göre 400 civarı puanla
Sadece 2020 gibi olursa sıkıntı işte çalışıp 2020 gibi olmamasi için dua etmem gerekiyor sanırım

Son düzenleme:
Ben 350 civarı yapabiliyimde sıralamaya göre denerim yine şansımı en az 70k yapmak istiyorum zaten

Bu sene 350 civari ham puanla 400 410 arasi yapabilirim sıralamadan düşersem tercihte denerim şansımı napiyim yani şimdi yeterki 350 360 puana ulaşabileyim yerleştirildiğim sıralamaya görede bir şeyler düşünürüm artık

350 ham yapsam bile 80k ya atacak hali yok ya yine iyi bir sıralama yapabilirim kendime göre 400 civarı puanla

Sadece 2020 gibi olursa sıkıntı işte çalışıp 2020 gibi olmamasi için dua etmem gerekiyor sanırım
Ben 2019 gibi olacak diye düşünüyorum.

@Kinginthenorth13 Bu sınavda puanın bir önemi yok. Bu seneki puanları, bu seneki sınavın zorluğu ve insanların ne kadar yapabileceği belirleyecek.
Ben ulasmak istedigim puani soyledim hocam 50k sadece maximum hele bi istedigim puani yapabiliyimde gerisine bakarız artik spesifik olarak 50k hedefine ulasabilsem cok iyi olmasina karsin siralamam kac k olursa tercihimi yapicam 60 70 80k larda gelsin yine yercih yapicam ben, puanin tabikide bir önemi yok ama sen tek bir noktaya odaklanip onu anlatmaya calisiyorsun sordugum soru sonrasinda konustugum konunun nereye geldigine bir bak
@Kinginthenorth13 Bu sınavda puanın bir önemi yok. Bu seneki puanları, bu seneki sınavın zorluğu ve insanların ne kadar yapabileceği belirleyecek.
Şansım yaver giderse hedeflediğim net sayısına ulasabilirim ulasamayabilirimde veya ustunede cikabilirim ihtimaller uzerinden bir kabullenmislik var bende bunu anlamani istiyorum
Son bir haftadir 10 saat calisiyorum her gun istikrari saglamak icinde ilac ve takviye kullaniyorum uyku duzenimi gunluk zinde kalmak icin sporumu buna gore ayarladim ben aslinda oturttum her s3yi ihtimalleri zorlamak sucmus gibi bir sey olustu burada ben calisicam baska kimse calismayacak benim yerime yukumu azaltmayacak veya beni one cikarmayacak

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı