5 ayda sayısal 100 bin sıralama yapılır mı?

oquzzhan

Decapat
Daha fazla  
Ben mezun öğrencisiyim. Çalışmama ocakta başladım 23 gündür düzenli günlük 6 saat çalışıyorum TYT netim ortalama 50 AYT hiç girmedim AYT bilgim tamamıyla 12. sınıftan aklımda kalanlar.
TYT netim 25 Türkçe, 18 matematik, 12 sosyal, 5 de fen oluyor genelde
AYT çalışmalarına yeni başladım günde 4 saat AYT 2 saat TYT çalışıyorum. Zamanla çalışma saatimi arttırmayı düşünüyorum. Kalan sürede 100 bin sıralama yapılabilir mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Sayısal fkb alanı zorlu eğer eşit ağırlık olsan kesin yaparsın derdim fakat sayısal alanında çok rekabet var maalesef ama şansınızı deneyin derim herşey sizde biter.

Sayısal FKB alanı zorlu eğer eşit ağırlık olsan kesin yaparsın derdim fakat sayısal alanında çok rekabet var maalesef ama şansınızı deneyin derim her şey sizde biter.

Eşit ağırlık bende düşündüm de çok iyi bölüm yok kendi şehrinde hemşirelik düşünüyorum 150k ile kapatmış hayırlısı artık. Teşekkürler bu arada.

Eşit ağırlık bende düşündüm de çok iyi bölüm yok kendi şehrinde hemşirelik düşünüyorum 150k ile kapatmış hayırlısı artık. Teşekkürler bu arada.
Şuanki netin 50 civarı yani yeni yeni başlamışsın temel diyelim yani 40-50 bunlar hepsi temel bir kısmı Kısa sürede çok iyi şeyler başaran da var ama acele etmelisin biraz 5 ay var ise 2 ay kalmış gibi abanmalısın eğer düzgün bir çalışma yürütürsen tyt zaten kısa sürede +80 neti görürsün ayt ise matematik çok iyi yapmalısın sayisalsın çünkü fkb ise daha çok vakit ayırmalısın özellikle fizik alanına tyt baya eksiğin var hemen eksikleri kapat sıkı bir program ile

Şu anki netin 50 civarı yani yeni yeni başlamışsın temel diyelim yani 40-50 bunlar hepsi temel bir kısmı kısa sürede çok iyi şeyler başaran da var ama acele etmelisin biraz 5 ay var ise 2 ay kalmış gibi abanmalısın eğer düzgün bir çalışma yürütürsen TYT zaten kısa sürede +80 neti görürsün AYT ise matematik çok iyi yapmalısın sayisalsın çünkü FKB ise daha çok vakit ayırmalısın özellikle fizik alanına TYT bayağı eksiğin var hemen eksikleri kapat sıkı bir program ile.

Aynen bende böyle düşünüyorum teşekkürler.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı