Buna ileride ne gibi güncelleme yapabilir ? Sanırsam bu ürünleri alacak.Amaç oyun ise, bu iyi gibi:
Intel i3-10100F Dört Çekirdek 3.60 GHz İşlemci Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Intel i3-10100F Dört Çekirdek 3.60 GHz İşlemci fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Intel i3-10100F Dört Çekirdek 3.60 GHz İşlemci özelliklerini incele, 2.033,79 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com MSI H410M-A PRO Intel LGA1200 DDR4 Micro ATX Anakart Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
MSI H410M-A PRO Intel LGA1200 DDR4 Micro ATX Anakart arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.www.akakce.com Neo Forza 8 GB DDR4 3000 MHz CL15 1.35V Gaming Soğutuculu Ram Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
Neo Forza 8 GB DDR4 3000 MHz CL15 1.35V Gaming Soğutuculu Ram arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.www.akakce.com Patriot 240 GB Burst PBU240GS25SSDR 2.5" SATA 3.0 SSD Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Patriot 240 GB Burst PBU240GS25SSDR 2.5" SATA 3.0 SSD fiyatlarını Akakçe ile takip et! Patriot 240 GB Burst PBU240GS25SSDR 2.5" SATA 3.0 SSD özelliklerini incele, fırsatları kaçırma!www.akakce.com FSP Hydro K 500W Power Supply Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz FSP Hydro K 500W Power Supply fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! FSP Hydro K 500W Power Supply özelliklerini incele, 1.194,89 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com DarkFlash Aquarius Led Fanlı ATX Oyuncu Kasa Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
DarkFlash Aquarius Led Fanlı ATX Oyuncu Kasa arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.www.akakce.com
RAM'den iki tane alın.
Ekran kartı olarak aşağıdaki var ama sıcak çalışan bir kart diye biliyorum. Aklıma bütçe dahilinde başka bir alternatif gelmiyor. Belki @WaIter White hocamın ekran kartı için bir fikri vardır.
Asus GTX 1650 SUPER Phoenix PH-GTX1650S-O4G 128 Bit GDDR5 4 GB Ekran Kartı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
Asus GTX 1650 SUPER Phoenix PH-GTX1650S-O4G 128 Bit GDDR5 4 GB Ekran Kartı arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.www.akakce.com
Bu yüzden forumların bu yüzünü sevmiyorum PSU, kasa, SSD gibi çeşitli markalar bulunduran bileşiklere sürekli ön yargı yüklenmesi var o marka bir problem oluşturmadığı zaman herkesin susması ayrı komik. Örnek: Arecool.
OC un ne kadar etkisi olduğunu benim bilmeme gerek yok oyun testlerinde ne kadar fark ettiğinin bende farkındayım lakin siz direkt 1650 dediniz. Cevabım düz 1650 demenize idi.
Sistemin fiyatı zaten belli ve bakmadınız sanırım. Zaten 300-350 gibi bir fiyatla 5000'e tamamlanıyor. 5000'i aşmadığı sürece ne önemi var ki?
Buna ileride ne gibi güncelleme yapabilir? Sanırsam bu ürünleri alacak.
@Kısacı ne anlatıyorsun sen ya?
Adata SU 630 Alınmamalı
Selam dostlar. Bugün sizlere neden Adata SU 630 almamanız gerektiğini anlatacağım. 240 GB olan 2016 yılının şubat ayında aldığım Crucial (modelini hatırlamadığım) SSD. Diğeri ise 29 Haziran'da elime geçen toplu sistem ile aldığım Adata SU 630 480 GB SSD. Testler arkada 1 sekme Chrome, Discord...www.technopat.net Adata SU-630 240 GB SSD Isınma Sorunu
Merhaba arkadaşlar ben Adata SU-630 240 GB SSD aldım ve normalde 38-40 arası ama bir dosya yukleyince hemen 59-60 derece oluyor ve yükleme hızı 1 MB'ye kadar düşüyor sizce normal midir? Çözümü var mıdır?www.technopat.net ADATA SU630 Hız Değerleri
Adata SU630 ssd hızı bu şekilde. Normal midir yoksa az mı?www.technopat.net Adata SU630 Sıcaklık Değeri
Adata SU630 kullananları ve yumurta pişirmeyi sevenleri yoruma bekliyorum, sıcaklıklarınız ne alemde? Boşta 63-64 derecelerde, yükte 75-80'i görüyorum. Bu anormal sıcaklık bana mı mahsus acaba SU630 cephesinde? Sitede 70 dereceye kadar dayanıklı olduğu yazıyor, garanti yolu gözüktü mü sizce?www.technopat.net Adata SU630 düşük okuma hızı
Adata SU630 adlı SSD'min okuma hızı 520 MB ama benimki 490-495MB arasında gidip geliyor. Bir sorun olur mu?www.technopat.net Adata SU630 SSD yazma hızı 40.08MB
Bugun gelen Adata SU630 240GB SSD. Şaşkınlık içerisindeyim hatalı bir işlem mi yapıyorum?www.technopat.net Adata SU630 SSD sağlığı %8 oldu
Merhaba arkadaşlar, bugün SSD sağlığına bakayım dedim hard disk sentinel programı ile ve Adata SU630 480GB olan sağlığını bu şekilde gösteriyor. Ne yapmam gerekiyor? Yardımcı olursanız çok sevinirim. :/www.technopat.net Adata SU630 sağlık durumu
Şu anda çok büyük çıkmaza düşmüş durumdayım. Hard disk sentinel: %23 sağlık. Adata SSD toolbox: %100 sağlık. Ssdlife Pro: %100 sağlık gözüküyor. SSD: Adata SU630 240GB Hangisine inanmalıyım? Bütün raporlar ekte mevcuttur. Bilgisayarda şu ana kadar sıfır kurulumdan beri mavi ekran vs. vermedi...www.technopat.net Adata SU630 SSD hızı normal mi?
Arkadaşlar Adata SU630 SSD'ye ilk defa hız testi yapıyorum. Bu değerler normal mi? (Kronik diyenler yazmasın lütfen.) 3. 4. Okuma hızları neden düşük?www.technopat.net Adata SU630 SSD Sıcaklığı
Adata SU630 model SSD'ye sahibim son bir iki gündür ortalama sıcaklıkta ciddi artış var. Normalde 35-40 arası yük altında iken ise 40-44 arası olan cihaz şu anda normal kullanımda 48-49 yük altında ise 50 derece oluyor. Bu değerler zarar verir mi? Soğutmak için ne yapabilirim? Evet havalar 2...www.technopat.net
Daha atayım mı?
Bu yüzden forumların bu yüzünü sevmiyorum PSU, kasa, SSD gibi çeşitli markalar bulunduran bileşiklere sürekli ön yargı yüklenmesi var o marka bir problem oluşturmadığı zaman herkesin susması ayrı komik. Örnek: Arecool.
OC un ne kadar etkisi olduğunu benim bilmeme gerek yok oyun testlerinde ne kadar fark ettiğinin bende farkındayım lakin siz direkt 1650 dediniz. Cevabım düz 1650 demenize idi.
Sistemin fiyatı zaten belli ve bakmadınız sanırım. Zaten 300-350 gibi bir fiyatla 5000'e tamamlanıyor. 5000'i aşmadığı sürece ne önemi var ki?
Evet ömrü fazladır ancak iyi bir anakart önerildiği sürece. İleride olacak işlemcilerin TDP'sine bile yetişemeyebilir.B450 anakart bir dahaki 6.nesil işlemcileride destekleyecek yani sistemin ömrü 10100F e göre çok fazla.
@Kısacı Ne anlatıyorsun sen ya?
Adata SU 630 Alınmamalı
Selam dostlar. Bugün sizlere neden Adata SU 630 almamanız gerektiğini anlatacağım. 240 GB olan 2016 yılının şubat ayında aldığım Crucial (modelini hatırlamadığım) SSD. Diğeri ise 29 Haziran'da elime geçen toplu sistem ile aldığım Adata SU 630 480 GB SSD. Testler arkada 1 sekme Chrome, Discord...www.technopat.net Adata SU-630 240 GB SSD Isınma Sorunu
Merhaba arkadaşlar ben Adata SU-630 240 GB SSD aldım ve normalde 38-40 arası ama bir dosya yukleyince hemen 59-60 derece oluyor ve yükleme hızı 1 MB'ye kadar düşüyor sizce normal midir? Çözümü var mıdır?www.technopat.net ADATA SU630 Hız Değerleri
Adata SU630 ssd hızı bu şekilde. Normal midir yoksa az mı?www.technopat.net Adata SU630 Sıcaklık Değeri
Adata SU630 kullananları ve yumurta pişirmeyi sevenleri yoruma bekliyorum, sıcaklıklarınız ne alemde? Boşta 63-64 derecelerde, yükte 75-80'i görüyorum. Bu anormal sıcaklık bana mı mahsus acaba SU630 cephesinde? Sitede 70 dereceye kadar dayanıklı olduğu yazıyor, garanti yolu gözüktü mü sizce?www.technopat.net Adata SU630 düşük okuma hızı
Adata SU630 adlı SSD'min okuma hızı 520 MB ama benimki 490-495MB arasında gidip geliyor. Bir sorun olur mu?www.technopat.net Adata SU630 SSD yazma hızı 40.08MB
Bugun gelen Adata SU630 240GB SSD. Şaşkınlık içerisindeyim hatalı bir işlem mi yapıyorum?www.technopat.net Adata SU630 SSD sağlığı %8 oldu
Merhaba arkadaşlar, bugün SSD sağlığına bakayım dedim hard disk sentinel programı ile ve Adata SU630 480GB olan sağlığını bu şekilde gösteriyor. Ne yapmam gerekiyor? Yardımcı olursanız çok sevinirim. :/www.technopat.net Adata SU630 sağlık durumu
Şu anda çok büyük çıkmaza düşmüş durumdayım. Hard disk sentinel: %23 sağlık. Adata SSD toolbox: %100 sağlık. Ssdlife Pro: %100 sağlık gözüküyor. SSD: Adata SU630 240GB Hangisine inanmalıyım? Bütün raporlar ekte mevcuttur. Bilgisayarda şu ana kadar sıfır kurulumdan beri mavi ekran vs. vermedi...www.technopat.net Adata SU630 SSD hızı normal mi?
Arkadaşlar Adata SU630 SSD'ye ilk defa hız testi yapıyorum. Bu değerler normal mi? (Kronik diyenler yazmasın lütfen.) 3. 4. Okuma hızları neden düşük?www.technopat.net Adata SU630 SSD Sıcaklığı
Adata SU630 model SSD'ye sahibim son bir iki gündür ortalama sıcaklıkta ciddi artış var. Normalde 35-40 arası yük altında iken ise 40-44 arası olan cihaz şu anda normal kullanımda 48-49 yük altında ise 50 derece oluyor. Bu değerler zarar verir mi? Soğutmak için ne yapabilirim? Evet havalar 2...www.technopat.net
Daha atayım mı?
Anlatamıyorum ki...Zorlamaya gerek yok kendisi alabilir SU630'u ama başkalarına önermeye hakkı yok.
Eki Görüntüle 872616
Daha da gidiyor, isterseniz atarım.
Evet ömrü fazladır ancak iyi bir anakart önerildiği sürece. İleride olacak işlemcilerin TDP'sine bile yetişemeyebilir.
Yeter.PSU yetmeyebilir.
Ekran kartı yükseletebilir, RAM yükseltebilir. Depolama alanı da öyle.Buna ileride ne gibi güncelleme yapabilir ? Sanırsam bu ürünleri alacak.