5 bin TL bütçe ile kasa toplamak

Kokorec123

Femtopat
Daha fazla  
Elimde Everest'in Rhino 432-KPK5 model kasa mevcut. Bu kasa içerisine 5 bin TL'ye kadar ekran kartı olmadan donanım önerilerinizi bekliyorum. Ekran kartı olarak elimdeki MSI RX460 modelini kullanacağım. Malum ekran kartı fiyatları çok yüksek. Yorum yapan Technopat üyelerine teşekkürler şimdiden.

Son düzenleyen: Moderatör:
Elimde Everest'in Rhino 432-KPK5 model kasa mevcut. Bu kasa içerisine 5 bin TL'ye kadar ekran kartı olmadan donanım önerilerinizi bekliyorum. Ekran kartı olarak elimdeki MSI RX460 modelini kullanacağım. Malum ekran kartı fiyatları çok yüksek. Yorum yapan Technopat üyelerine teşekkürler şimdiden.
2. el alabilir misin?

Son düzenleyen: Moderatör:
Elinizdeki kasa iyi değil onu da değiştirmek lazım.
Uzun süre idare edecek kaliteli bileşenlerden oluşan bir sistem 4700/4800 arası tutuyor.

Elinizdeki kasa iyi değil onu da değiştirmek lazım.
Uzun süre idare edecek kaliteli bileşenlerden oluşan bir sistem 4700/4800 arası tutuyor.

İşlemci darboğaz yapma ihtimali yüksek.

@EREN SATAR ilginiz için teşekkürler. Malum donanım fiyatları yüksek. Ben de kasadan ekran kartından feragat ederek bir sistem oluşturmak istemiştim. Umarım paylaşmış olduğunuz ürünler bendeki RX460 ile bir nebze olsun götürür beni. Farklı alternatifler varsa paylaşırsanız sevinirim.
2. el alabilir misin?
Sıfır üründen yanayım.

Son düzenleme:
@EREN SATAR ilginiz için teşekkürler. Malum donanım fiyatları yüksek. Ben de kasadan ekran kartından feragat ederek bir sistem oluşturmak istemiştim. Umarım paylaşmış olduğunuz ürünler bendeki RX460 ile bir nebze olsun götürür beni. Farklı alternatifler varsa paylaşırsanız sevinirim.

Sıfır üründen yanayım.

Evet uzun süre götürür paylaşmış olduğum donanımların hepsi kaliteli F/P ürünler RX460 ile sorunsuz kullanırsanız değiştirmiş iken kasanızı da değiştirin bütçenizin içine rahatlıkla sığıyor zaten.
Alternatif AMD sistem isterseniz de şu şekilde alabilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı