5 bin TL'ye Ergonomik koltuk önerisi

wruno967

Hectopat
Günde en az 3-4 saat PC basında oluyorum. Fileli, kısa belli olan bir koltugum var 2-3 sene once almıstım. Bel kısmında filenin geçirildigi bölüm plastikti ve esneye esneye ortası kırıldı. Simdi yeni bir koltuk arayısındayım. Exvegaya bakıyordum fena gozukmuyordu, forumlarda okudugum kadarıyla satış sonrası hizmetleri sınıfta kalmış. Yine piyasadaki birkaç markanın koltuklarına baktım ama genel olarak koltuklar icin acılan forumların çogunda 'oyuncu koltugu almayın rahat degil' gibisinden bir söylem var. Oyuncu koltugu, fileli ofis koltugu, makam koltugu arasından en az ikisini denemiş olanlar bir genel yorum yapabilir mi aklımda bir şey oluşması acısından? 5 bin TL bütçem var ama X TL daha koy karsılıgını alırsın dediginiz bir koltuk varsa yine atabilirsiniz. Ergonomik olması önceligimdir. Simdiden teşekkürler. 81kg 1.80

Hocam, fiziksel olarak hiç deneme fırsatı bulamadım, ancak piyasada genellikle rahatlığıyla övülen birkaç koltuk var. Eğer şehrinde bir IKEA mağazası bulunuyorsa, gidip fiziksel olarak deneyebilirsin.

bütçene yakın olan birkaç koltuk önerisi:

1. MARKUS
  2. HATTEFJALL
  3. JARVFJALLET
Videodaki adam hepsini değerlendiriyor ilgilenirsen bakabilirsin

Tabii ki fiyatlar inanılmaz şekilde değişebiliyor. Ben yakın zamanda bir koltuk satın aldım. Genel bir görüş "oyuncu koltukları rahat değil, ofis patron koltukları alın" şeklinde olsa da, ben yüksek fiyatlı koltuklarda bu fikrin daha geçerli olacağını düşünüyorum. Ben hawk future serisini kullanıyorum ve şu ana kadar gayet memnunum. Günde 8 saatten fazla oturabiliyorum ve eski koltuğumda belim çatlıyorken şimdi herhangi bir sıkıntı yaşamıyorum. Ancak yukarıda bahsettiğim koltukları deneyimlemeden karşılaştırma yapmam zor.

bu fiyatlarda önerebileceğim oyuncu koltuğu markaları:
  1. Hawk
  2. Rampage
  3. xDrive

Hocam, fiziksel olarak hiç deneme fırsatı bulamadım, ancak piyasada genellikle rahatlığıyla övülen birkaç koltuk var. Eğer şehrinde bir IKEA mağazası bulunuyorsa, gidip fiziksel olarak deneyebilirsin.

bütçene yakın olan birkaç koltuk önerisi:

1. MARKUS
  2. HATTEFJALL
  3. JARVFJALLET
Videodaki adam hepsini değerlendiriyor ilgilenirsen bakabilirsin

Tabii ki fiyatlar inanılmaz şekilde değişebiliyor. Ben yakın zamanda bir koltuk satın aldım. Genel bir görüş "oyuncu koltukları rahat değil, ofis patron koltukları alın" şeklinde olsa da, ben yüksek fiyatlı koltuklarda bu fikrin daha geçerli olacağını düşünüyorum. Ben hawk future serisini kullanıyorum ve şu ana kadar gayet memnunum. Günde 8 saatten fazla oturabiliyorum ve eski koltuğumda belim çatlıyorken şimdi herhangi bir sıkıntı yaşamıyorum. Ancak yukarıda bahsettiğim koltukları deneyimlemeden karşılaştırma yapmam zor.

bu fiyatlarda önerebileceğim oyuncu koltuğu markaları:
  1. Hawk
  2. Rampage
  3. xDrive
tesekkur ederim yazdıgın icin, ikea var biraz uzak ama dedigin gibi gidip görmek lazım bi ara gitmeye calısacagım. zio venom hakkında bi bilgin varmı?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı