5 bin TL'ye klavye önerisi

Bütçe
5000
Makaleler
1
Yer
Bursa
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Merhaba iyi sosyaller arkadaşlar. Klavye önerisi istiyorum bütçemi 5.000 TL'ye kadar çıkabilirim. CS2 için istiyorum. Halihazırda Ajazz AK820 Pro kullanıyorum.
Bunu düşündüm başka önerileriniz var mıdır?

Bir tane resim yükledim. TKL klavye istiyorum.

Dosya Ekleri

• ayberk.jpeg
    ayberk.jpeg
    201,2 KB · Görüntüleme: 55
Merhaba iyi Sosyaller arkadaşlar. Klavye önerisi istiyorum bütçemi 5.000 TL'ye kadar çıkabilirim. CS2 için istiyorum. Halihazırda Ajazz AK820 Pro kullanıyorum.

Wraith W75 baktın mı? Stealth Black olanı iyi gider gibi.

Merhaba iyi sosyaller arkadaşlar. Klavye önerisi istiyorum bütçemi 5.000 TL'ye kadar çıkabilirim. CS2 için istiyorum. Halihazırda Ajazz AK820 Pro kullanıyorum.

Hocam attığınız klavye TKL değil. %60 klavye için orta seviye manyetik klavyelerden, üzeceğini sanmam.

Attığınız klavye aslında o fiyatta alınabilecek en iyi klavye o klavyede hem kablosuz 1k hz kablolu 8k hz desteği var ayrıca kullanılan switchleri de kaliteli sırf bunla kalmıyor 3000mah batarya koymuşlar içine daha ne olsun bu arada setupunuza bence beyaz klavye daha güzel durabilir ama tabiki sizin kararınız :)

Wraith W75'te bakabilirsiniz ancak onda kablosuz yok falan filan gerek yok bence o kadar paraya

Çok hoşuma gitti ama sanki zaten Ajaz 820 olduğu için blue switch klavye alayım diyorum.
Kafanızı ağrıtır, uzun vadede pişman olma olasılığınız yüksek. Tactile almak istiyorum diyorsanız brown switchlere bakabilirsiniz ama şu devirde normal mekanik klavyelere 5k para verilmez bence.

Çok hoşuma gitti ama sanki zaten Ajaz 820 olduğu için blue switch klavye alayım diyorum.
Akko Monsgeek fun 60 mavi switch değil hocam akko glare manyetik switch var videosu bulunuyor youtubede oradan sesine bakabilirsiniz gayet iyi bu özelliği içeren klavyeler(kablolu 8k,kablosuz 1k hz,büyük batarya)6,7k 'dan aşağı değil

Wraith W75 al geç.
Dostum Monsgeek fun 60 daha ucuz ve daha avantajlı ikiside 0.1ms 8000hz destekliyor zaten ayrıca w75 iyi güzel de kablosuz seçeneği yok renk seçenekleri az gereksiz pahalı geliyor bana
yani biraz saçma bir seçenek bence fun 60'ın özelliklerinin yanında

Dostum Monsgeek fun 60 daha ucuz ve daha avantajlı ikiside 0.1ms 8000hz destekliyor zaten ayrıca w75 iyi güzel de kablosuz seçeneği yok renk seçenekleri az gereksiz pahalı geliyor bana
yani biraz saçma bir seçenek bence fun 60'ın özelliklerinin yanında
Şahsen W75 daha kaliteli bir klavyedir.

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı