- Makaleler
- 4
Dediğim gibi diğer modellerede açığım öneriniz varsa.
Boyut olarak sadece TKL mi yoksa 75 de uygun mudur?
Dediğim gibi diğer modellerede açığım öneriniz varsa.
Dostum 80 tane şikayeti var, Wraith'in 300 küsur şikayeti var, hem bana hala connectgame diyorsun, ben konu sahibine 500 TL fazla ver, Hepsiburada'dan al demişim zaten, neyi zorluyorsunuz anlamıyorum. Attığın şikayetlerde kulaklık şikayeti, buraya firma ile iletişime geçmeden bozuk ürün hüsranıyla, heyecanla gelen küçük kardeşlerimiz var, onların yorumları gibi. Hepsiburada'dan yıllardır alışveriş yapıyorum, bir sıkıntı yaşamadım, yakın zamanda Logitech kulaklık iade ettim.
Boyut olarak sadece TKL mi yoksa 75 de uygun mudur?
75 ve TKL ikisi de olur yeter ki uygun fiyatlı güzel bir şey olsun.
Yüzlerce alışveriş yaptım, onlarca da iadem olmuştur, satıcı falan hiç görmedim, iade talebi oluşturduğum gibi kapımdan aldırlar. Garanti kısmından bahsetmiyorum. Hepsiburada büyük bir firma, diğer ıvız zıvır firmalarla karıştırmayın.Satıcı connectgame ya hani. İlk muhattabın Hepsiburada değil connectgame olacak.
Manyetik şart mı çok önermem çünkü.
Manyetik şart mı çok önermem çünkü.
Yüzlerce alışveriş yaptım, onlarca da iadem olmuştur, satıcı falan hiç görmedim, iade talebi oluşturduğum gibi kapımdan aldırlar. Garanti kısmından bahsetmiyorum. Hepsiburada büyük bir firma, diğer ıvız zıvır firmalarla karıştırmayın.
Hepsiburada'ya laf eden kim? Anlamıyorsun yazılanı her neyse.
Boş ver kanka klavye konusu bu connectgame konusu değil.
Dostum klavyeyi de sağlam firmadan alman lazım işte, farklı firmalardan alırsan iade işlemlerinde sıkıntı yaşarsın, hatta iade bile almayabilirler. Onu anlatmaya çalışıyorum.Boş ver kanka klavye konusu bu connectgame konusu değil.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.