5 Günlük bodybuilding program önerisi

Daha fazla  
4 5 aydır yapıyorum bu sporu, yavaştan göğüs falan çıkmaya başladı program değiştireceğim haftada 5 gün gideceğim bana bro split (kol günü göğüs günü) gibi bir şey önermeyin mümkünse PPL (push pull legs) programı 5 günlük önerilerinizi bekliyorum.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Triceps bir tık az gibi sanki tek bir hareket var ne önerirsin böyle kalsınmı yoksa değişiklik iyi midir?

Triceps bir tık az gibi sanki tek bir hareket var ne önerirsin böyle kalsınmı yoksa değişiklik iyi midir?

Kankam itiş günlerinde zaten tricepsi aktif olarak kullandığın için 1 harket var en basitinden bench press ne kadar göğüs hareketi olarak bilinsede aslında bir üst vücut hareketedir çünkü triceps ve ön omuzda aktif olarak bench pressde çalışır güray hocamın bu programı mükemmele yakın bir programdır.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı