5 Mbps internet CS2 oynatır mı?

ibrahim 62627

Femtopat
Daha fazla  
Arkadaşlar sizce iyi mi? Yani CS2 oynarken bana sorun yaratmaz değil mi?

IMG_20231022_001930.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
Son düzenleme:
Bu nerenin neti ADSL diyeceğim 5 up var VDSL diyeceğim 5 down var :D

Hocam bende anlamadım onu, ben 35 indirme, 5 yükleme alıyorum. Arkadaş 5 download, 5 upload alıyor. Keşke bende 35 Download'ın yanında 35 upload hızı alsam :D

Mbps pingi etkilemez. Zaten testte de 7 ms çıkmış. Ping olmadan oynar.

Dolaylı yoldan etkilemez mi hocam?
5 download ile tek başına kullanacaksa bile ping çoğu zaman yükselir bence. Bilgisayar ve telefon bağlı olduğunu varsaysak, pingin 7 Ms'de kalacağını sanmıyorum.
Daha gerçekçi düşünürsek bir aile evinde yaşadığını varsayalım, 1 bilgisayar, 1 telefona ek olarak 2 adet daha telefon olacak. Yani ping değeri yüksek çıkacaktır diye tahmin ediyorum.
Yanlışım varsa düzeltin.

Arkadaşlar sizce iyi mi? Yani CS2 oynarken bana sorun yaratmaz değil mi?

Eki Görüntüle 1985590
Ping ile up/download hızları arasında bağ yok ki. Ping dediğin şey gecikmedir. Sen oyun oynarken bir şeyler indirmiyorsun ki. İndirsen bile oyuncuların anlık olarak yerlerini anlık olarak hafızaya internetten indirirsin ki bu da internet harcamaz.

Pek iyi ping değerlerinde oynayacağınızı sanmıyorum.
Saçmalamışsın.

Hocam bende anlamadım onu, ben 35 indirme, 5 yükleme alıyorum. Arkadaş 5 download, 5 upload alıyor. Keşke bende 35 Download'ın yanında 35 upload hızı alsam :D

Dolaylı yoldan etkilemez mi hocam?
5 download ile tek başına kullanacaksa bile ping çoğu zaman yükselir bence. Bilgisayar ve telefon bağlı olduğunu varsaysak, pingin 7 Ms'de kalacağını sanmıyorum.
Daha gerçekçi düşünürsek bir aile evinde yaşadığını varsayalım, 1 bilgisayar, 1 telefona ek olarak 2 adet daha telefon olacak. Yani ping değeri yüksek çıkacaktır diye tahmin ediyorum.
Yanlışım varsa düzeltin.

Dostum pingi etkilemiyor download ve upload.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı