5 Mbps internet CS2 oynatır mı?

Hocam bende anlamadım onu, ben 35 indirme, 5 yükleme alıyorum. Arkadaş 5 download, 5 upload alıyor. Keşke bende 35 Download'ın yanında 35 upload hızı alsam :D

Dolaylı yoldan etkilemez mi hocam?
5 download ile tek başına kullanacaksa bile ping çoğu zaman yükselir bence. Bilgisayar ve telefon bağlı olduğunu varsaysak, pingin 7 Ms'de kalacağını sanmıyorum.
Daha gerçekçi düşünürsek bir aile evinde yaşadığını varsayalım, 1 bilgisayar, 1 telefona ek olarak 2 adet daha telefon olacak. Yani ping değeri yüksek çıkacaktır diye tahmin ediyorum.
Yanlışım varsa düzeltin.
Etkilemez hocam. Eskiden 7 mbps kullanırdık, şu an 100 mbps kullanıyoruz. İnternete giren sayımız değişmedi. Ben 7 mbps iken 35 ms alıyordum. Şu an hala aynı değer. Çoğu kişide de böyle gördüm.

Peki merak ettiğim bir şey var.
5Mbps internete 4 cihazın bağlanması ile 35Mbps internete 4 cihazın bağlanması arasında fark var mı?
Ping değeri hangisinde daha yüksek gözükür sizce?
Dediğiniz şey indirme hızını etkileyebilir. TV'de 4K video açıkken taş çatlasın 3 ping artıyor. İndirme hızı ise 6 mb/sn yavaşlıyor. Bazen daha fazla.

Etkilemez hocam. Eskiden 7 Mbps kullanırdık, şu an 100 Mbps kullanıyoruz. İnternete giren sayımız değişmedi. Ben 7 Mbps iken 35 ms alıyordum. Şu an hala aynı değer. Çoğu kişide de böyle gördüm.

Dediğiniz şey indirme hızını etkileyebilir. TV'de 4K video açıkken taş çatlasın 3 ping artıyor. İndirme hızı ise 6 mb/sn yavaşlıyor. Bazen daha fazla.

Teşekkür ederim bilgilendirme için 🙂

Technopat Haberler

Geri
Yukarı