5 Mbps upload ile yayın yapılır mı?

sharp44

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba, Türk Telekom 35Mbps download 5Mbps upload paketi kullanıyorum.
Bu internet hızı ile nasıl bir yayın açabilirim veya açabilir miyim?
Sadece kamera olacak ve chat olacak şekilde sohbet yayını ile oyun oynama yayını arasında kalitede ne gibi fark olur?
Yayını YouTube'da açacağım, Twitch ile farkı olur mu bilmiyorum ama detay olarak eklemek istedim.

1696786182528.png

Hocam normal IRL yayını yaparken rahat şekilde yeteceğini düşünüyorum ama oyun oynarken çok kaliteli bir yayın sunamazsınız.

Bilgisayar bileşenlerinize göre yayın ayarlarınız değişebilir. Aşağıda bırakacağım linkten gerekli bilgilere ulaşabilirisiniz.

IRL'de sabit ekran ve güzel ışıklandırmayla, evde interneti tek kullanıyor ve stabil şekilde bit veriyorsan 4500 rahatlıkla yetecektir.
Oyunda aksiyon değilse, Lol gibi yine fps değerlerinin stabil ilerlediği oyunu 4500bit'te verebilirsin. Fakat GTA vs gibi oyunlarda 900p (1600x900) ekran çözünürlük ayarlamasıyla yapabilirsin, fakat çok büyük netlik bekleme, araba sürerken vs.
Yüksek aksiyon oyunları, silahlı vs'lerde 720p görüntü ayarıyla yine 4500 sabit bit değerinde yayın yapabilirsin.

IRL'de sabit ekran ve güzel ışıklandırmayla, evde interneti tek kullanıyor ve stabil şekilde bit veriyorsan 4500 rahatlıkla yetecektir.
Oyunda aksiyon değilse, Lol gibi yine fps değerlerinin stabil ilerlediği oyunu 4500bit'te verebilirsin. Fakat GTA vs gibi oyunlarda 900p (1600x900) ekran çözünürlük ayarlamasıyla yapabilirsin, fakat çok büyük netlik bekleme, araba sürerken vs.
Yüksek aksiyon oyunları, silahlı vs'lerde 720p görüntü ayarıyla yine 4500 sabit bit değerinde yayın yapabilirsin.
Bilgisayar bileşenlerinize göre yayın ayarlarınız değişebilir. Aşağıda bırakacağım linkten gerekli bilgilere ulaşabilirisiniz.
Çok teşekkür ederim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı