5 Mbps Upload'a Rağmen Çok Düşük Yayın Verme

Yayınımı izleyen herkes yayının çok piksel diyor.

Şu an merak edip kendi kendime yayın açtım. İlk başta o uyarıyı aldım tam SS alacakken düzeldi. Discord'un pek yayın ayarı mevcut değil olan tüm upload gücü ile yayını vermeye çalışır her zaman. Kalite ayarını Nitro ile yükseltirsin ancak 720p 30 FPS o kadar berbat asla olamaz. Kesinlikle upload ile alakalı bir durum. Yayın esnasında görev yöneticisinden Ethernet kısmını kontrol et belki başka bir uygulama kullanıyordur. Özellikle Wi-Fi ile bağlı kimse var mı evde telefonlar acayip sömürüyorlar Upload'ı, biri Wi-Fi'da bağlı iken kesinlikle yayın kaliteli olmuyor bende.

Dosya Ekleri

• Adsızss.jpg
    Adsızss.jpg
    198,7 KB · Görüntüleme: 43
Son düzenleme:
Şu an merak edip kendi kendime yayın açtım. İlk başta o uyarıyı aldım tam SS alacakken düzeldi. Discord'un pek yayın ayarı mevcut değil olan tüm upload gücü ile yayını vermeye çalışır her zaman. Kalite ayarını Nitro ile yükseltirsin ancak 720p 30 FPS o kadar berbat asla olamaz. Kesinlikle upload ile alakalı bir durum. Yayın esnasında görev yöneticisinden Ethernet kısmını kontrol et belki başka bir uygulama kullanıyordur. Özellikle Wi-Fi ile bağlı kimse var mı evde telefonlar acayip sömürüyorlar Upload'ı, biri Wi-Fi'da bağlı iken kesinlikle yayın kaliteli olmuyor bende.
İnternet kullanımı da yok evde pek, task manager da durum bu yayın açıkken
1616179087844.png

Hocam ben Discord filan bilmem ama OBS ile iyi bir ayarla Youtube üzerinden çok kaliteli yayın açabilirsiniz. Discord kaynaklı bir sorun olabilir araştırmak lazım.

Hocam sizin için biraz araştırdım.

Discord nitro diye bir olay var. Ücretli üyelik eğer onu kullanırsanız hem yayını 60 fps'te verebiliyorsunuz hem de kalite seçimini belirleyebiliyorsunuz.

1616179456647.png

1080 ve source filan var. Yıllık 100 dolar aylık 10 dolar.
Bunu uygun fiyatla satanlarda olabilir.
Sizin kötü yayın vermeniz gayet normal. Normal sürümde kalite ayarı filan yok olsa da yüksek seçemiyormuşsunuz.

Bana sorsanız Youtube+OBS kullanın derim.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı