5 lira ile yapılacak en büyük yatırım dışarda dilenciye vermek olur. Sevap açısından hani.
Kampanyalara baktım, 20 TL indirim yazıyordu. Seninkinde hediye yazıyormuş. Tekrar inceledim fakat böyle bir şey bulamadım. Tam olarak nerede yazıyor?Eki Görüntüle 930078
Nasıl 50TL ve üzeri? 2 telefonda da yapıp 4 tane yarım ekmek döner sipariş ettim. ikisinde de siparişler 20TL'ydi.
O telefondan yapacağınız ilk getir yemek siparişine özel oluyor.Kampanyalara baktım, 20 TL indirim yazıyordu. Seninkinde hediye yazıyormuş. Tekrar inceledim fakat böyle bir şey bulamadım. Tam olarak nerede yazıyor?
Bu doğru olabilir, bir deneyelim.O telefondan yapacağınız ilk getir yemek siparişine özel oluyor.
2 farklı telefondan ve 2 farklı nıumaradan yaptım 40TL yemek sipariş ettim bedavaya.Bu doğru olabilir, bir deneyelim.
Eğer olursa biz de 80 TL'ye günün yemeğini çıkaracağız. Kampanyanın bazı bölgelerde geçerli olduğu yazıyor.2 farklı telefondan ve 2 farklı nıumaradan yaptım 40TL yemek sipariş ettim bedavaya.
Başka telefondan başka hesaba girip edin yeni siparişi. Bizim geldi yedik arkadaşımla. Bir arkadaşım daha var o da kendine sosisli ve tatlı aldı.Eğer olursa biz de 80 TL'ye günün yemeğini çıkaracağız. Kampanyanın bazı bölgelerde geçerli olduğu yazıyor.
Verdiğim siparişi yanlış şehirden verdiğim için iptal ettim. 20 TL hediye yandı.![]()
Aynı banka kartı oluyor mu?Başka telefondan başka hesaba girip edin yeni siparişi. Bizim geldi yedik arkadaşımla. Bir arkadaşım daha var o da kendine sosisli ve tatlı aldı.
Kart da değişmesi gerekiyor. Ben ininalda birden fazla sanal kart açıp onları kullandım.Aynı banka kartı oluyor mu?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.