Fluxen
Zeptopat
Daha fazla
Bilgisayarımı yaklaşık olarak 2020'nin Temmuz aylarında falan aldım. İlk aldığımda Valorant'ın beta sürümüne hak kazanmıştım, poligona girip ayarları orta-düşük karışık aldığımda 1000 FPS'i görüyordum. Aradan 5 yıl geçti, şu an girip açtım, poligona girip ayarları aynı hale getiriyorum FPS'im maksimum 350'leri görüyor, bir anda tekrar düşüyor. Bu performans kaybının sebebi nedir? Ayrıca 2 yıldır falan çok ani FPS dropları yaşıyorum. Bilgisayarımda stok fan vardı, değiştirip kaliteli bir kule tipi soğutucu aldım, 60 dereceleri geçmiyor. Fakat hala performans kaybım ve FPS droplarım devam ediyor. Ben kesinlikle ekran kartı driverlarımdan şüpheleniyorum ve silip yüklesem de sorunum çözülmedi. Windows 11 kullanıyordum, performans düşürdüğü için Windows 10'a geçtim. Performansım arttı ama çok da fark olmadı. Bu arada benimle aynı sistem özelliklerine sahip arkadaşlarımda rekabetçi oyun esnasında 300 ila 500 FPS arasında olduklarını görebiliyorum. Acil yardıma ihtiyacım var, yardımcı olursanız sevinirim. Bu arada düzenli olarak sistemimi açıp temizler, bakımlarını yaparım.