50.000-55.000 TL'ye sistem toplama önerisi

Onu bilemiyorum maalesef. Ek konu açabilirsiniz.
bide bu monitor nasıl sizin gönderdiğinize göre ASUS TUF Gaming VG279QM1A 27 inç 280Hz 1ms Full HD Adaptive Sync Fast IPS Gaming Monitör

Bide bu monitor daha iyi olmazmı?
Onu bilemiyorum maalesef. Ek konu açabilirsiniz.

bide bu monitor nasıl sizin gönderdiğinize göre ASUS TUF Gaming VG279QM1A 27 inç 280Hz 1ms Full HD Adaptive Sync Fast IPS Gaming Monitör

Bide bu monitor daha iyi olmazmı?

Hayır olmaz. Benim attığım monitör 2K bu 1080p.

-SSD Kingston Renegade 1TB
-RAM Lexar ARES 6000MHz CL 30 16x2
Yapıp bu sistemi de alabilirsin.

-SSD Kingston Renegade 1TB
-RAM Lexar ARES 6000MHz CL 30 16x2
Yapıp bu sistemi de alabilirsin.

Hocam benim attığım sistem özelleştirilince daha ucuza geliyor daha mantıklı olmaz mı? Bu sistemde benim attığım sistemden daha üstün bir şey göremedim.

Hocam benim attığım sistem özelleştirilince daha ucuza geliyor daha mantıklı olmaz mı? Bu sistemde benim attığım sistemden daha üstün bir şey göremedim.

Daha ucuza tercih edilebilir hocam sizin attığınızı toplam fiyatına bakmadım o sistem biterse bu alternatif olabilir.

Anakartta Wi-Fi yok kendiniz ek olarak almanız lazım. Palit güvenilir bir marka, kötü değildir.

Hocam Wi-Fi'li anakart olarak önerebilir misiniz? Sitede bazı anakartlarda Wi-Fi var gözüküyor sizce hangisi bütçe için performans için daha iyi olur.

Hocam Wi-Fi'li anakart olarak önerebilir misiniz? Sitede bazı anakartlarda Wi-Fi var gözüküyor sizce hangisi bütçe için performans için daha iyi olur.

Bütçe varsa MSI B650 Gaming Plus Wi-Fi seçilebilir. Seçilince sistemin özelleştirilmiş halinin toplam fiyatı 48.333TL oluyor.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı