50.000 TL 4070 Ti sistem toplama

Bütçe
50000

warstr

Kilopat
Arkadaşlar 50k bütçem var ekran kartı olarak minimum 4070 Ti düşündüm. Bu konuda bilgisi olanlar sistem toplayabilir mi? Hazır sisteme de açığım fakat internetten baktığımda hazır sistemler daha pahalı gibi geldi o yüzden toplama yaparsak nasıl bir şey çıkacak merak ediyorum duruma göre tercih yapacağım.

Hocam seçenek çok az parçalarda toplama önerilerini bekleyeceğim.

NVIDIA sart degilse boyle olabilir. Haftalar once onerildiginden butceler degismis olabilir, ama mesajini etiketledigimden yardimci olabilir.

Klavye ile mouse için bütçe kalmıyor. Birkaç ay dandik klavye mouse ile idare et.

@Jesus Wicked.

Monitor dahil degilse daha iyi bir sistem olur. Aklinda fikir olussun diye alintiyi attim.

Arkadaşlar söylemeyi unutmuşum ama sistem tek bir yerden olmalı yani vatan itopya falan gidip direkt alıcam. Öyle yapma çok pahalı olur diyebilirsiniz ama başka seçeneğim yok zorunlu durum. Durum böyle olduğu için bir 5-10k daha yukarı çıkabilirim.

@Jesus Wicked hocam öneri yapabilir misiniz rahatsız ediyorum kusura bakmayın.

Son düzenleme:
Arkadaşlar söylemeyi unutmuşum ama sistem tek bir yerden olmalı yani vatan itopya falan gidip direkt alıcam. Öyle yapma çok pahalı olur diyebilirsiniz ama başka seçeneğim yok zorunlu durum. Durum böyle olduğu için bir 5-10k daha yukarı çıkabilirim.

Hocam geçen 51k'ya 4080 ddr5 sistem topladım ancak seçtiğim ekran kartına zam geldi. Eğer bütçen 60 olursa güzel bir 4080 am5 sistem toplarım.

Patriot Viper Venom 32GB (2X16GB) DDR5 6600MHz CL34 Gaming Ram (Bellek) (PVV532G660C34K) - incehesap.com (özellikle 6600 mhz seçtim çünkü performans farkı var)

59.900 falan ediyordu sanırım.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı