Bütçe
50000
Algoritma adlı hocam bana önerdiğiniz anakartın satıcısı erkinerdogan adlı satıcı ben bu adamdan anakartı alsam muhtemelen garantili olmayacak aynı zamanda QP Bilişim gibi sitelerin de mağazaları N11 ve GittiGidiyor'da mevcut ama bazıları garantili olmayan ürünleri satıyorlar sadece garantili yazanların garantisi mevcut diğer gönderdiklerinizin garantisi mevcut değil, bu tarz çok alışverişim oldu özellikle 2.el sitelerdeki mağazaların açıklamalarına dikkat ediyorum.
Elbette farklı yerlerden de alınabilir. Seçtiğim parçaların tamamı üst seviye.

Toplamda 47.365₺ yapıyor.
Anakart B550-XE hatta X570 Ace ya da Crosshair Dark Hero yapılabilir bu bütçede. RAM olarak Corsair Dominator ya da G.Skill TridentZ tercih edilebilir. SSD Firecuda 520, 980 Pro, SN 850, MP 600 Pro tercih edilebilir. Kasa Phanteks P500A yapılabilir ya da P600A. Güç kaynağı ROG Thor 850W alınabilir.
Ayrıca Ryzen 9 5950X gibi bi' işlemciye illa gerek var mı? Ryzen 9 5900X işinizi görecektir.
Algoritma adlı hocam bana önerdiğiniz anakartın satıcısı erkinerdogan adlı satıcı ben bu adamdan anakartı alsam muhtemelen garantili olmayacak aynı zamanda QP Bilişim gibi sitelerin de mağazaları N11 ve GittiGidiyor'da mevcut ama bazıları garantili olmayan ürünleri satıyorlar sadece garantili yazanların garantisi mevcut diğer gönderdiklerinizin garantisi mevcut değil, bu tarz çok alışverişim oldu özellikle 2.el sitelerdeki mağazaların açıklamalarına dikkat ediyorum.
Ekran kartını Sahibinden' den sıfır ya da 1 haftalık Türkiye kartı alırsanız daha ucuza getirirsiniz.

Anakart B550-XE hatta X570 Ace ya da Crosshair Dark Hero yapılabilir bu bütçede. RAM olarak Corsair Dominator ya da G.Skill TridentZ tercih edilebilir. SSD Firecuda 520, 980 Pro, SN 850, MP 600 Pro tercih edilebilir. Kasa Phanteks P500A yapılabilir ya da P600A. Güç kaynağı ROG Thor 850W alınabilir.
Ayrıca Ryzen 9 5950X gibi bi' işlemciye illa gerek var mı? Ryzen 9 5900X işinizi görecektir.
Anakart olarak kasten bunu seçtim çünkü zaten S- sınıfı bir anakart.

Aynı sekilde PSU da A sınıfı.

Dominator serisi güzel lakin ülkemizde aşırı pahalı.
TridentZ belleklerin 4x8GB olanını bulamadım. Kaldı ki attıklarım da gayet kaliteli.

Bana kalsa ben de işlemci olarak 5900X seçerdim. Yayını harici capture kart ile verirdim. Ya da o ekran kartından da gayet akıcı bir şekilde yayın açılabilir.

Depolama olarak bahsettikleriniz de seçilebilir.

Anakart olarak kasten bunu seçtim çünkü zaten S- sınıfı bir anakart.

Aynı sekilde PSU da A sınıfı.

Dominator serisi güzel lakin ülkemizde aşırı pahalı.
TridentZ belleklerin 4x8GB olanını bulamadım. Kaldı ki attıklarım da gayet kaliteli.

Bana kalsa ben de işlemci olarak 5900X seçerdim. Yayını harici capture kart ile verirdim. Ya da o ekran kartından da gayet akıcı bir şekilde yayın açılabilir.

Depolama olarak bahsettikleriniz de seçilebilir.
Her şey en üst seviyeye yakın olsun diye dedim hocam.
Dark Hero falan biraz işin fantazisi.

Anakart B550-XE hatta X570 ace ya da Crosshair Dark Hero yapılabilir bu bütçede. RAM olarak Corsair dominator ya da G.Skill Trident Z tercih edilebilir. SSD FireCuda 520, 980 Pro, sn 850, MP 600 Pro tercih edilebilir. Kasa Phanteks P500a yapılabilir ya da P600a. Güç kaynağı ROG Thor 850W alınabilir.

Ekran kartını Sahibinden'den sıfır ya da 1 haftalık Türkiye kartı alırsanız daha ucuza getirirsiniz.

Az önce Sahibinden.com'dan RTX 3080 Ti ilanlarına baktım 22 ilandan 19 tanesini eledim sebebi ise adamlar piyasa fiyatının 2-3 bin TL daha üzeri fiyat yazmaları geriye kalanlarda ise adamlar neden 4 bin TL fiyatı düşük yazıyor diye düşünmedim değil. Hangimiz RTX 3080 Ti alıp zararına satış yapar? Çakma ekran kartları şu devirde çoğalmaya başladı diye duydum. Parayı gönderince ekran kartını gönderirim diye de açıklama kısmına yazmışlar böylesine sistem için ekran kartını riske atmaya gerek yok.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı