50.000 TL'ye telefon önerisi

Bütçe
50.000 TL
Sadece iPhone istiyorum deyip öneri istemen saçma. Paran hangisine yetiyorsa onu al geç, büyük ekran seviyorsan Plus al.

Daha çok aradaki fiyat farkını verip vermemeye karar veremediğim için açtım sanırım.

Xiaomi 14 alabilirsin IPhone'dan geçtim cidden güzel telefon kamera yönünde leica lensleri ile de kamera performansı iPhone 15'ten daha iyi.

Değerini koruma açısından Xiaomi taraftarı pek değilim hocam. Teşekkür ederim öneriniz için.

Hocam bende iPhone 14 Pro Max kullanıyorum inan Samsung eski düşündüğün gibi değil gerçekten benim aşırı hoşuma gidiyor.

Arayüzü iyileşmiş olabilir ancak mağazada denedim ve bir kere o keskin köşeleri gördüğüm anda vazgeçtim.

65'e kadar çıkabilirim.

Özellik olarak daha iyi olduğunu biliyorum ancak Samsung tarafı hem arayüz hem de telefon tasarımı açısından çok itici geliyor.
Arayüz S25 Serisinin Tanıtımı İle Tamamen Değişecek Ve Çok Hoş Bir Arayüz Olacak One Uİ 7 Arayüz Yazarsan Googleye Güzel Olduğunu Görürsün

Daha çok aradaki fiyat farkını verip vermemeye karar veremediğim için açtım sanırım.

Değerini koruma açısından Xiaomi taraftarı pek değilim hocam. Teşekkür ederim öneriniz için.

Arayüzü iyileşmiş olabilir ancak mağazada denedim ve bir kere o keskin köşeleri gördüğüm anda vazgeçtim.
Satmak için değil, kullanmak için alın. Parasının değerlenmesi beklentisiyle telefon mu alınır? Beğeniyorsan kullan gitsin arkana bakma. Ayrıca yurtdışında bir çok ülkede Samsung ve Iphone fiyatı nerdeyse aynı. Samsung Türkiye pazarı için indirimli fiyat uyguluyor. Diğer markadan 15-20 K daha ucuza satıyorlar, kötü mü yapıyorlar? Paran değer kaybetmesin diyenin telefonla ne işi olur? Az ya da çok hepsi eninde sonunda değer kaybeder. Altın alın o zaman , telefona para bağlayıp değeri düşüyor diye hayıflanmak nedir ya? S24 ultra, 55k 65k bandında alınabilecek en iyi telefonlardan. Beklersen S25 ve Xiaomi 15 seriside güzel olur. Xiaomide öneririm ama Türkiye pazarına uyguna getirseler keşke.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı