50-60 bin TL araç önerisi

Yer
Antalya
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Anakart; asrock b550m hdv
işlemci; r5 5600
Ekran kartı; asus dual rx6600 8gb
Ram bellek; gskill flarex 2x8 3200mhz cl16
kasa+psu; msi forge mag 100A
Meslek
yapı denetim şefi
1995 model üstü, içi dışı görünüş olarak güzel olan her türlü araç önerisine açığım. Aracı kuzenim için bakıyoruz. Önerdiğiniz araçların iyi ve kötü yanlarını da yazarsanız sevinirim. Motor gücü, renk, motor hacmi vs önemli değil ama tercihen 1.3 lt üstü olursa iyi olur. Kaza durumunda da ağır hasar olmadığı sürece problem yok. Burdur, Isparta gibi yerlerde kullanılacak.

Son düzenleyen: Moderatör:
1995 model üstü, içi dışı görünüş olarak güzel olan her türlü araç önerisine açığım. Aracı kuzenim için bakıyoruz. Önerdiğiniz araçların iyi ve kötü yanlarını da yazarsanız sevinirim. Motor gücü, renk, motor hacmi vs önemli değil ama tercihen 1.3 lt üstü olursa iyi olur. Kaza durumunda da ağır hasar olmadığı sürece problem yok. Burdur, Isparta gibi yerlerde kullanılacak.

Toyota corolla düşünür müsünüz?

Tofaş şahin derim susarım.
Kötü araç değil ki.
Hocam Volkswagen bora 1.6 2004 model 67 bin fiyatında gayet iyi bir araç pazarlık olursa belki 65 bine alırsınız.

Son düzenleyen: Moderatör:
Toyota corolla düşünür müsünüz?

Toyota corolla efsane kasa, Volkswagen bora ve Honda civic hb 1.4is var aklımızda şu an.
Tofaş şahin derim susarım.
Kötü araç değil ki.
Hocam Volkswagen bora 1.6 2004 model 67 bin fiyatında gayet iyi bir araç pazarlık olursa belki 65 bine alırsınız.

50 bin TL değil 10 bin TL edecek bir araç bile değil. Binmedim kullanmadım ama çok gördüm, gördüğüm bütün şahinler doğanlar kırık dökük. Sonradan bir para babası orijinal diye toplayıp satınca tabii milletin gözü açıldı.
Laguna, symbol araçlara bakabilirsiniz. Bütçeniz bandında yüksek modelleri mevcut, ayrıca satışı da kolay olur o araçların.

Hocam laguna alternatif olabilir ama symbol motor gücü çok düşük. Yürümez gibime geliyor. Sonuçta genç adam.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı