50-60 FPS'de kasma sorunu

RIPSHOT

Kilopat
Yer
Antalya
Daha fazla  
Meslek
öğrenci
Benim sorunum oyun 65 FPS olsa bile kasıyor olması. Bazı testlere bakıyorum adamlarda 40 FPS akıcı olurken bende 50-60 FPS de bile kasıyor. Monitörümü dönüştürücü ile kullanıyorum. VGA-DVI dönüştürücü ile. Monitör 1080p 60Hz monitör. Oyunlarda V-Sync açık değil. Ekran kartım ise GTX 970. Sorun ne olabilir arkadaşlar? Bu arada bilgisayarı alalı 1 sene oldu.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba, bende geçen aylarda monster 16.3 aldım ve aynı sorunu yaşıyorum. 60 fps sanki 35-40 mış gibi. Konuyu hortlatıyorum fakat internette bir kişi bunun evga grafik kartından olduğunu söylemiş. Benimki öyle, bunu tasdiklemek için senin ekran kartını merak ettim yazabillir misin acaba.

Bütün oyunlar dahil buna Cs de de aynı assasin creed adyssey de. Cs de 70-80 fps e düşünce takılmalar bariz oluyor çünkü normalde dust 2 de 150-200 alınca hep, takılmaları anlayabiliyorsunuz. Halbuki ekran 60 fps veriyor enfazla. Monitör tepkimesi 25 ms.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı