50-80 Mbps Upload Hızı ile Yayın Açmak

Eki Görüntüle 390489
Buyrun upload 93 e bile çıktı

Fibernet 50mbps olan işte. Dsmartta atıyorum 24mbps alacaksan 1 tane 24mbps olan paket var diye biliyorum.

Evet bilgiyi doğru yorumluyorsunuz. Hız testine göre şu anki hızınız ile 4k yayın yapmak çocuk oyuncağı gibi olur.

Çünkü tüm içerik üreticileri için bile hayal bile edilemeyecek bir hıza sahipsiniz.

Benim tahminim teknik bir hatadan dolayı bu hızı alıyorsunuz, uzun sürmez bu şekilde. O yüzden hazır bu hızları alıyorken kullanabildiğiniz kadar kullanın derim.

@OtoburPirana İstanbul Beşiktaş'ta bulunan Adeks adında internet cafe bile 1000 Mbps download / 1000 Mbps upload mevcut. Arkadaşta neden olmasın ?
Olması sorun olan değil, o pakette o hızın olması sorun. İnternet cafe d-smart kullanmıyordur eminim.

Olması sorun olan değil, o pakette o hızın olması sorun. İnternet cafe d-smart kullanmıyordur eminim.
O hıza zaten onla ulaşmak hayaldir herhalde [emoji38] Çeşitli yükselticilerle ulaşıyorlar, arkadaşın aldığı abonelik belki de bu hızlara gerçekten de sahiptir, daha önce D-Smart kullanmadığım için bilemiyorum.

@OtoburPirana İstanbul Beşiktaş'ta bulunan Adeks adında internet cafe bile 1000 Mbps download / 1000 Mbps upload mevcut. Arkadaşta neden olmasın ?

Ben öyle bir internet yok demedim, sadece sizin söylediğiniz bağlantı pek ev kullanıcısına hitap etmiyor.

Öyle bir bağlantıyı evine bağlayan kullanıcı "bu bağlantı ile yayın yapabilir miyim?" sorusunu sormaz. Çoktan yayın sistemini kurmuş yayına başlamış olur.

O hıza zaten onla ulaşmak hayaldir herhalde [emoji38] Çeşitli yükselticilerle ulaşıyorlar, arkadaşın aldığı abonelik belki de bu hızlara gerçekten de sahiptir, daha önce D-Smart kullanmadığım için bilemiyorum.
dsmart o kadar upload vermiyor diye biliyorum ama belki de değişmiştir. Bu da benim şirkette ki hızım. :) Evimde bunun çeyreğini göremem upload kısmında netimden çok memnun olduğum halde.
Capture.JPG

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı