50 CC motor önerisi

lionex35

Centipat
İstediğim zaman kafa dağıtmalık sürmek için motor arıyorum. Motor ehliyetim olmadığı için 50 CC'ye kadar sürebiliyorum yasal olarak. Sorun çıkarmayacak motor tavsiyesi verir misiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Eğer scooter tarzı bir şey istemiyorsan güzelinden bir CG al ruhsatta 50 gözüküyor 150CC olarak çıkıyor. Apaçilik yapmazsan bir sorun yaşamazsın istediğin yere de götürür seni parçalarını da her yerde bulabilirsin. En pahalı yeri motoru olsa maksimum 5-6 bin liraya sıfır motor dizersin üstüne.

Eğer scooter tarzı bir şey istemiyorsan güzelinden bir CG al ruhsatta 50 gözüküyor 150CC olarak çıkıyor. Apaçilik yapmazsan bir sorun yaşamazsın istediğin yere de götürür seni parçalarını da her yerde bulabilirsin. En pahalı yeri motoru olsa maksimum 5-6 bin liraya sıfır motor dizersin üstüne.
hangi model mesela hocam link atar mısın

Hocam 50CC benim de motor var sıfır aldım 80CC çevirdim orijinal serviste. 5000km sonrası sürekli sorunlar oldu. Servisten motor çıkmak bilmedi. Kaç yerle konuştum 50'lik motor alınmaz diyor herkes. Servis bile diyor hangi marka olduğu önemli değil 50CC motor alınmaz diye. Özelikle 50 CC scoterlardan uzak dur. Tavsiyem yol yakınken A2 yazılıp ehliyet yükseltme yapın.

Cup düşünürsen o da işini görür. İstediğin gibi 50cc, debriyajsız vitesli. Üstelik yakıt konusunda cimri bir motor.

İri yarı biriysen 50CC motorlar altında abes durur zaten motora yatıracağın para ile Yusuf hocamın dediği gibi ehliyet yükseltmek daha mantıklı.

Cup düşünürsen o da işini görür. İstediğin gibi 50CC, debriyajsız vitesli. Üstelik yakıt konusunda cimri bir motor.

İri yarı biriysen 50CC motorlar altında abes durur zaten motora yatıracağın para ile Yusuf hocamın dediği gibi ehliyet yükseltmek daha mantıklı.

Hocamın dediği gibi cuplar Scooter'dan daha iyi 50CC alma zorunluluğun varsa 50CC debriyajsız vitesli motorlara yönel onlar daha uzun ömürlü oluyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı