50 dolar ile hangi skin alınır?

hocam akde az aşınmış anubisin lejyonu StatTrak var veya gece uykusu az aşınmış hali var bak istersen ikiside 45 dolar bandında

hocam akde az aşınmış anubisin lejyonu StatTrak var veya gece uykusu az aşınmış hali var bak istersen ikiside 45 dolar bandında
Alırsam AK de 3. skinim olacak onu da göz önünde bulunduralım. Yine de almalı mıyım?

Alırsam ak de 3. skinim olacak onu da göz önünde bulunduralım. Yine de alınır mı?

Ayrıca baktığınız fiyatlar stattrak modelleri için. Stattrak saçmalığını önemsemiyorum gereksiz bir şey. Düz az aşınmış hallerinin ikisini alsam dahi biraz bakiye kalıyor yani stattrak şart değil onu da göz önünde bulundurarak bir fikir alışverişinde bulunabiliriz. Şu an M4A1-S skinim satıldığı için M4A1-S için bir skin önerebilir ve geri kalan bakiyeye de belki AK-47 + Desert Eagle olabilir seçimlerinizi göz önünde bulunduracağım.

Son düzenleme:
Kanka benim envanter 66 dolar gösteriyor Steam pazarı olarak aknin fiyatı yeni fırladı normalde 50 dolar falan kendine böyle ufak full envanter yapabilirsin ya da esaslı bir AK-47 empor alnabilir.

Bu USP hoşuma gitti güzel gibi.
Bu iki Deagle arasında kararsız kaldım ikisini de alabilirim.
Bu SSG çok hoş duruyor.
Renklerin ahenkleri çok iyi.
Tabanca tercihim bu olacak büyük ihtimal.
Toplam ne kadar etti burası bilmiyorum ama bunların arasına da gerekiyorsa biriktirip FT Chantico'nun ateşi alma fikrim var nasıl olur buranın geneli? Değişmemi önerdiğiniz bir skin var mı?

Yerinde olsam dandik silahlara yönelmem şu andaki envanterinde. Öncelikle M4 değişirdim yerine neo noir alırdım muhtemelen, m4a1 içinse decimator ya da nightmare alırdım. Kalan parayla da çok istiyorsan deagle cekebilirsin. AK'ni satıp üstüne 50 doları da ekleyip AK M4 ve M4A1 üçlüsüne güzel skinler de cekilebilir.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı