Gumball geri dönüyor!

Birçoğumuzun çocukluğunun çizgi filmi geri dönüyor! Burada neredeyse herkes Gumball'ı sever gerek konsepti gerek içeriği olsun çocuklara kötü örnek olmaz eğlenceli bir dizidir. 7 yıl aradan sonra yeni fragman yayınladılar eğer bilmeyenler için.
Gumball mavi bir kedi olan Gumball watterson ve ailesinin yaşadığı eğlenceli ve bazen tuhaf olayları anlatan bir animasyon dizisidir elmore adlı hayali bir kasabada geçer Gumball kardeşi Darwin ve ailesiyle birlikte günlük hayatın içinde komik ve absürt maceralar yaşar. İzlemek isteyenler için fragmanı aşağıya bırakıyorum.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

En sevmediğim çizgi dizi gidip sürekli dizi ve samuray jack varken gidipte izlemem.

Şirketlerin "dijital platform" sevdası yüzünden çocukluğumuz çöp olup gidiyor her sene. Disney Channel'ın kapatılması bunun en büyük örneği. Sonra da para ödemek zorunda kalıyoruz o içerikleri birebir izlemek için. Bahsettiğimiz içerik de çocuk içeriği, lütfen biraz düşünün ve mantık kurun.

Hocam her türlü sansürlenecek ne yazık ki. RTÜK yıllardır Gumball'a ve Gumball gibi çizgi filmlere böyle bir muamele yapıyor. Adaletsiz bir kurum. Türk dizilerinde o kadar pandamina kopuyor, bir gram ses çıkarmıyorlar. Ama konu çizgi filmlere gelince anında sansür koyuyorlar veya para cezası veriyorlar. Çocuklar için sakıncalı (!) oldukları için sözde.

Ülkedeki yönetim değişmedikçe RTÜK de değişmez abi, bu kafanızda bulunsun.

Hocam, o zaman yapacak bir şey yok. Gumball'ın eskisi gibi bir çocuk dizisi olarak yayınlanmasını açıkçası istemem. Umarım dijital platformlarda, sansürsüz ve yabancı dilde de olsa yayınlanır; çünkü kesinlikle televizyondan izlemem. RTÜK'ün saçma kurallarına katlanamıyorum.

Bir yerden altyazılı sansürsüz bulabilirsem izleyeceğim ben full sansürlü gumball dayanamam, 7. Sezon'dan biraz umudum var ve karakterlerin fizikleri değişmiş gibi.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı