Nisshin
Decipat
Daha fazla
- Sistem Özellikleri
- ●İ7 - 12700H ●32 GB DDR4 3200 MHz
●1 TB M2 SSD ●RTX 4060 ●Glorious Model I
●144 Hz 1 Ms IPS
Merhaba. Başlıkta da gördüğünüz gibi, 50 günde geometriyi yok etmeye çalışacağım.
1- Sınava bu yıl mı gireceğim?
Hangi yılda gireceğimi belirtmek istemiyorum, ancak şöyle söyleyebilirim; YKS 2026 öğrencilerine ağabey diyorum.
2- Hangi kaynaklar ve hocaları kullanacağım?
Kaynaklar: Rm 49 günde TYT geometri kampı kitabı (2025) - 345 1. geometri kitabı (2026)
Hoca: Mehmet hoca (RM) ve Sercan hoca (RM), spesifik olarak bir konuda zorlanırsam Eyüp B ile o konuyu halledeceğim.
3- Günde kaç saat çalışacağım?
Ortalama 3-4 saat.
4- Bu seriyi foruma yazma sebeplerim.
-Geometrinin 4-5 aydan daha kısa bir sürede bitebileceğini göstermek.
-Adaylara motivasyon vermek.
-Geometriden korkanların ön yargısını kırmak.
-Bunu benim gibi küçük bir kardeşinizin yapması, sizin de yapabileceğinizi göstermektedir.
5- Sıfır mıyım?
Öncelikle şunu bilmemiz lazım: Hiçbirimiz geometride "tamamen sıfır" değiliz. İlkokuldan itibaren geometri görüyoruz. Yani en temel şeyleri -(n-2)*180 gibi- biliyoruz, ancak çoğumuzun bu konuda 12. sınıfa kadar özel bir çalışması yok. Bu yüzden sıfır olduğumuzu düşünüyoruz. Halbuki sıfır değiliz.
Ben şahsi olarak kolay seviye soruları rahatça yapıyorum. ÖSYM seviyesi soruları ya zorlanarak yapıyorum ya da yapamıyorum.
6- Çalışacağım Konular
Tüm TYT geometri + Analitik Geometri.
Son olarak, ilk defa böyle bir konu açıyorum, mağdur görün.
Eleştirilere tamamen açığım, istediğinizi söyleyebilirsiniz.
İstediğiniz soruyu sorabilirsiniz.
1- Sınava bu yıl mı gireceğim?
Hangi yılda gireceğimi belirtmek istemiyorum, ancak şöyle söyleyebilirim; YKS 2026 öğrencilerine ağabey diyorum.
2- Hangi kaynaklar ve hocaları kullanacağım?
Kaynaklar: Rm 49 günde TYT geometri kampı kitabı (2025) - 345 1. geometri kitabı (2026)
Hoca: Mehmet hoca (RM) ve Sercan hoca (RM), spesifik olarak bir konuda zorlanırsam Eyüp B ile o konuyu halledeceğim.
3- Günde kaç saat çalışacağım?
Ortalama 3-4 saat.
4- Bu seriyi foruma yazma sebeplerim.
-Geometrinin 4-5 aydan daha kısa bir sürede bitebileceğini göstermek.
-Adaylara motivasyon vermek.
-Geometriden korkanların ön yargısını kırmak.
-Bunu benim gibi küçük bir kardeşinizin yapması, sizin de yapabileceğinizi göstermektedir.
5- Sıfır mıyım?
Öncelikle şunu bilmemiz lazım: Hiçbirimiz geometride "tamamen sıfır" değiliz. İlkokuldan itibaren geometri görüyoruz. Yani en temel şeyleri -(n-2)*180 gibi- biliyoruz, ancak çoğumuzun bu konuda 12. sınıfa kadar özel bir çalışması yok. Bu yüzden sıfır olduğumuzu düşünüyoruz. Halbuki sıfır değiliz.
Ben şahsi olarak kolay seviye soruları rahatça yapıyorum. ÖSYM seviyesi soruları ya zorlanarak yapıyorum ya da yapamıyorum.
6- Çalışacağım Konular
Tüm TYT geometri + Analitik Geometri.
Son olarak, ilk defa böyle bir konu açıyorum, mağdur görün.
Eleştirilere tamamen açığım, istediğinizi söyleyebilirsiniz.
İstediğiniz soruyu sorabilirsiniz.