droxer
Hectopat
Daha fazla
Ms oranım normal 10-25 arası geziyor, Mbps hızım da 50 -55 arasında. İnternetim iyi mi? Mbps ne kadar olmalı bilmiyorum ondan soruyorum.
100GB'lık oyunu 3.5 saatte indiriyorum.
Indirme hizin benimkiyle ayni iyi bir deger. Ancak ms bana fazla geldi. Ben 9-6 ms aliyorum.
Vodafone kokusu alıyorum.Ms oranım normal 10-25 arası geziyor, Mbps hızım da 50 -55 arasında. İnternetim iyi mi? Mbps ne kadar olmalı bilmiyorum ondan soruyorum.
100GB'lık oyunu 3.5 saatte indiriyorum.
Indirme hizin benimkiyle ayni iyi bir deger. Ancak ms bana fazla geldi. Ben 9-6 ms aliyorum.
Dostum olayı şöyle açıklayayım. "Mbps", bir hız birimidir? Bu hız ise binadaki altyapınla beraber, internet operatörün ile yaptığın anlaşmaya bağlıdır. Yani iyi veya kötüyle ilgisi pek yoktur. "ms" değerin ise daha çok sunucu ile arandaki fiziksel mesafeye ve de internetinin, stabil olma durumuna bağlıdır.
Yanlış bilgi aktarmayalım. "ms"in yüksek değer göstermesindeki en büyük sebep mesafe ve stabilitesidir.
Hayır, internet hızı değil.
Vodafone kokusu alıyorum.
Hayır, internet hızı değil.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.