Ben bilgisayari pek yoran birisi degilimdir, butun gun acik kalir. Bilgisayarim ama bilgisayardan tek yaptigim sey film izlemek ve LoL oynamak. Oyun acikken arkadan muzik bile acmiyorum o kadar bile yormuyorum yani
Son zamanlarda bilgisayarimda sadece oyun icinde degil bilgisayar acilirken bile kasilmalar oluyordu. Mesela bilgisayar 6-7 dk civarinda aciliyor ve acildiginda baslat tusuna bile basamiyordum.
Herhangi bos bir klasoru actigimda yanit vermiyor hatasi aliyorum. Bunlarin harddiskten kaybaklanabilecegini dusundum. HD Tune programini indirdim. Kusura bakmayin, program sonuclari elimde yok fakat orada birkac kirmizi alan vardi.
Galiba bad sector hatasi oluyormus bu. Fazla bi bilgim yok bu konularda.
Letgo'dan hard disk aramaya basladim butceme uygun harddiskler var almayi planliyorum fakat hangi harddisk bana uygun hangisi benim icin yeterli bilmiyorum.
50 TL'ye 250 GB bir hard disk almayi planliyorum bugun, sizce yeterli midir ve benim icin uyumlu olup olmadigini denemeden anlamamin bir yolu var midir?
Herhangi bos bir klasoru actigimda yanit vermiyor hatasi aliyorum. Bunlarin harddiskten kaybaklanabilecegini dusundum. HD Tune programini indirdim. Kusura bakmayin, program sonuclari elimde yok fakat orada birkac kirmizi alan vardi.
Galiba bad sector hatasi oluyormus bu. Fazla bi bilgim yok bu konularda.
Letgo'dan hard disk aramaya basladim butceme uygun harddiskler var almayi planliyorum fakat hangi harddisk bana uygun hangisi benim icin yeterli bilmiyorum.
50 TL'ye 250 GB bir hard disk almayi planliyorum bugun, sizce yeterli midir ve benim icin uyumlu olup olmadigini denemeden anlamamin bir yolu var midir?
Son düzenleyen: Moderatör: