500-1000 TL klavye önerisi

Yasir Maydan

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Nvidia GeForce RTX 4060 Tİ
Ryzen 5 5600
Selamlar. Yeni bir klavye alacağım mekanik olması önemli değil tek bir tuşa renk atayabildiğimiz RGB bir klavye istiyorum. Önerisi olan var mı 500-1000 TL arası?

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam şu anda indirimler bölümünde bir çok istediğiniz gibi klavyeler mevcut. Aliexpress'te ilk satın alımı yaparsanız eğer %80 civarı indirimler var.

Hocam şu anda indirimler bölümünde birçok istediğiniz gibi klavyeler mevcut. AliExpress'te ilk satın alımı yaparsanız eğer %80 civarı indirimler var.

AliExpress'e pek güvenmiyorum dandik bir şey gönderebilirler diye düşünüyorum. Başka çare de yok alixepress güvenilir mi?

AliExpress'e pek güvenmiyorum dandik bir şey gönderebilirler diye düşünüyorum. Başka çare de yok alixepress güvenilir mi?

Daha geçen AliExpress'den kargom geldi. Aldığım ürün tam olarak aynıydı. Geliş süresi hariç hiçbir sorun yok. Benim kargom 2 haftada elime ulaştı, ortalama 2-3 hafta sürüyor kargonun gelmesi, o hariç bir sıkıntısı yok. Tabii alacağınız ürünün yorumlarına ve satıcılarına bakın aynı Trendyol gibi sitelerde bazı satıcıların güvenilir olmadığı gibi buradada olabiliyor.

Daha geçen AliExpress'den kargom geldi. Aldığım ürün tam olarak aynıydı. Geliş süresi hariç hiçbir sorun yok. Benim kargom 2 haftada elime ulaştı, ortalama 2-3 hafta sürüyor kargonun gelmesi, o hariç bir sıkıntısı yok. Tabii alacağınız ürünün yorumlarına ve satıcılarına bakın aynı Trendyol gibi sitelerde bazı satıcıların güvenilir olmadığı gibi buradada olabiliyor.
teşekkür ederim 2-3 hafta önemli değil ürün sağlam olsun yeter

Hocam gönderimi yapan Aliexpress değil belirlenmiş birtakım satıcılar, genel olarak satıcılar kolay kolay dolandıramıyor artık. Satıcı da bu ürünlerde Redragon'un kendisi diye hatırlıyorum. Ayrıca aldığınız ürün gelip siz kontrol etmeden satıcıya ödeme yapılmıyor. Gerekirse paranız iade ediliyor tamamen. Ayrıca Technopat'ta paylaşılmasında sakınca olurdu eğer dolandırılma riskiniz olsa. Gönülrahatlığıyla alışveriş yapabilirsiniz. Ben de defalarca yaptım.

Hocam gönderimi yapan AliExpress değil belirlenmiş birtakım satıcılar, genel olarak satıcılar kolay kolay dolandıramıyor artık. Satıcı da bu ürünlerde Redragon'un kendisi diye hatırlıyorum. Ayrıca aldığınız ürün gelip siz kontrol etmeden satıcıya ödeme yapılmıyor. Gerekirse paranız iade ediliyor tamamen. Ayrıca Technopat'ta paylaşılmasında sakınca olurdu eğer dolandırılma riskiniz olsa. Gönülrahatlığıyla alışveriş yapabilirsiniz. Ben de defalarca yaptım.

Anladım fakat yeni hesap açtım fiyatlar gönderdiğiniz konulardaki gibi değil çok az indirimli fiyatlar var.

Konuda 230TL diyor girince 555TL MUCAI 61 anahtar USB kablolu mekanik klavye LED aydınlatmalı eksen oyun mekanik klavye Gateron kırmızı masaüstü için anahtarları - AliExpress

İndirimler bitmiş sanırım.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı