Elektronik Ajazz AK871 Vergi Dahil 523 TL

Hocam şimdi siz diyorsunuz ki düşük profil al geç switch fark ediyor mu nette araştırdım red ya da brown iyi diyorlar.
Hocam düşük profil switch ile normal switch arasında fark var. Switch olarak ise red ile brown arasında tactile denilen bump hissiyatı farkı var. İnternet araştırabilirsiniz birinde tık diye hisettiriyor yani sessiz mavi switch diğerinde ise hiç bir şey yok yumuşak ve sessiz.

2. el Dierya DK61SE almistim 2. elden satip ikisinden birini almak mantikli mi? Yoksa hiç ugrasmadan devam mi edeyim sizce?
Kesinlike değiştirin elinizdeki klavye hot-swap değil. Ayrıca ayın 4'ünde indirimler bitiyor muhtemelen indirimin bitmesine kalmadan stoklar bitecek de.

Hocam düşük profil switch ile normal switch arasında fark var. Switch olarak ise red ile brown arasında tactile denilen bump hissiyatı farkı var. İnternet araştırabilirsiniz birinde tık diye hisettiriyor yani sessiz mavi switch diğerinde ise hiçbir şey yok yumuşak ve sessiz.

Sesli olan istiyorum ben hoşuma gidiyor hangi model önerirsiniz.

Hocam ilk indirimimi kullandim da 2. hesapla alma rehberi tarzi bir şey var ise benimle paylasir misiniz?

Farklı bir cihazdan kurun örnek tel mobil veri açın Wi-Fi kapalı olsun.

@Monarch Leviathan hocam ayrıca mouse olarak indirim mevcutmu ben pek anlamıyorum bu markalardan siz bayağı biliyorsunuz yardımcı olur musunuz?

Sesli olan istiyorum ben hoşuma gidiyor hangi model önerirsiniz.
Sesli derken mavi switch kastediyorsanız bu klavyelerde pek mevcut değil. Daha çok ucuz ve kalitesiz klavyeler mavi switch kullanıyor. Eğer sessizin bir üstü sesli istiyorsanız brown switch bir klavye alın çünkü tok ses çıkarıyor.

@Monarch Leviathan hocam ayrıca mouse olarak indirim mevcutmu ben pek anlamıyorum bu markalardan siz bayağı biliyorsunuz yardımcı olur musunuz?
Yeni bir konu açsanız iyi olur fakat bütçeniz ne kadar? SS prime fiyatına göre oldukça iyi bir mouse bakabilirsiniz.

Sesli derken mavi switch kastediyorsanız bu klavyelerde pek mevcut değil. Daha çok ucuz klavyeler mavi switch kullanıyor. Eğer sessizin bir üstü sesli istiyorsanız brown switch bir klavye alın çünkü tok ses çıkarıyor.

Şu an indirimde yok sanırsam öyle bir klavye sanırsam keşke mouselarda böyle indirim olsa alsak :D

Direkt yeni hesap acip alininca sıkıntı oluyordu sanirim. Simdi telefondan alacagim ama hesap banlanir diye tedirginim.

Direkt yeni hesap acip alininca sıkıntı oluyordu sanirim. Simdi telefondan alacagim ama hesap banlanir diye tedirginim.
Hocam önceki hesaptan bir şey aldıktan sonra 1 saat bekleyin. Ben 1 saat içinde yeni ürün almaya kalmıştım bugün farklı hesaptan, patladım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı