500 TL 2.El R9 380 Alınır Mı?

Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Merhabalar herkese iyi günler. Benim bir sorum olacaktı. 2.Elden temiz kutulu bir R9 380 buldum ve almayı düşünüyorum. Fakat ek olarak aynı fiyata mining yapılmış RX 470'de bulduğum için kararsız kaldım. Mining yapılmış bir kartı almakta içime pek oturmuyor. Sadece oyun için kullanılmış R9 380 almak mı daha mantıklı yoksa Mining yapılmış bir RX 470 mi almak daha mantıklı? Şimdiden teşekkür ediyorum.

Eski AMD kart alınmaz. Ömrü dolmak üzeredir.
RX 470 alsam darboğaz yapma ihtimali çok yüksek. 3.6 GHz overclock edilmiş X5450 işlemci ile kullanacağım ekran kartını. Ama ben almışken en iyisini alayım diyorum.
Dostum 1 seneden fazla mining yaptıysa RX alma. Bana R9 daha mantıklı geldi. Tabi fazla bir süre mining yapılmadıysa RX480 tercih edebilirsin.
Sordum 1.5 Yıl boyunca mining yapıldığı belirtilmiş. Yani kısacası tek kelime ile alınmaz. Araştırmam sonucunda maalesef 500 TL bandında RX 470-570 modellerini bulamadım.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı