500 TL Android Telefon Önerisi

Barış Y.

Hectopat
Daha fazla  
Herkese merhaba.

Yeni bir telefon alacağım arkadaşlar. Bütçem 500 TL. En fazla 550 TL'lik Android telefon önerir misiniz? 3 telefon arasında kaldım; LG L Bello, Casper Via v3, Sony Xperia E4. Bu telefonlar dışında veya bu telefonlardan hangisini almalıyım? Şimdiden teşekkürler...

Giriş seviye bir android telefon fazla gitmez, seni üzer. O fiyata Lumia modellerinden birini alabilirsin, Türkiye de fazla tutulmadığı için ikinci el lumia 925 bile alabilirsin.

İkinci el almak istemiyorum. 3-4 yıl götürecek bir telefon arıyorum. Aklımda LG L Bello var. Sizce 3-4 yıl idare ettirir mi bu telefon?

500 TL'lik bir telefon için seni 3-4 yıl götürür diyemiyorum maalesef. Götürmez de büyük ihtimalle. O fiyata alınacak en iyi telefonlar Lumia'lardır. Eğer illa Android alacağım diyorsan, paranı en az 700-800 TL yap. Zenfone 5 falan alabilirsin böylece. Hah, işte o seni 2-3 yıl götürür diyebilirim.

LG L Bello, Casper Via v3, Sony Xperia e4. Bu telefonlar arasından hangisini almalıyım? Sebepleri ile cevap verirseniz sevinirim.

Xperia E4'ümü garantiye yolladım beyler. Telefonun şarjı kendi kendine bitiyordu. Eğer para iadesi olursa başka telefon alacağım. En fazla 700 tl'lik bir android telefon önerir misiniz? - General Mobile önermezseniz sevinirim.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı