500 TL bilgisayar koltuğu önerisi

288313

Kilopat
Merhaba forumdaşlar. 90 kilo ve 186 boyum var. En fazla 500 TL'ye bilgisayar koltuğuna ihtiyacım var fileli modellerden olmasın lütfen, bir de arkaya doğru yaslandığım zaman esnesin istiyorum. Tavsiyelerinizi bekliyorum.

Neden türksit hariç? O bütçeye olsa olsa türksit olur.

Dünyanın en kalitesiz koltuklarına ve en kötü WhatsApp destek hattına sahipler de ondan. Range modelini aldım. Suntaya çivi çakmışlar. Sırt tarafı olmadan kullanıyorum tabure gibi. Kendi kendine ayakları paslandı. Suyun damlasını değdirmedim diyorum adam bana değdirmişsinizdir bir şey yapamayız diyor. Yeterli sanırım.

Merhaba forumdaşlar. 90 kilo ve 186 boyum var. En fazla 500 TL'ye bilgisayar koltuğuna ihtiyacım var fileli modellerden olmasın lütfen, bir de arkaya doğru yaslandığım zaman esnesin istiyorum. Tavsiyelerinizi bekliyorum.
Bunu tavsiye ederim.
Ben bu ürünü almıştım. Plastik ayakları kırılmıştı bir kaç gün içerisinde benle iletişime geçtiler. Şuan krom ayak kolluyorlar.

Hem kaliteli, uzun ömürlü olup hem de file olmayan bir model yok mu gerçekten? İyisi olsun diye 500 lira veriyorum hiçbir kaliteli model yok.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı