500 TL HDD Yuvası fazla olan kasa tavsiyesi

Göze gerçekten hitap ediyor. Canlı görmen lazım Vatan PC'deki resimlerden farklı. Soğutma yönünden şüphen olmasın elini fanlara getirdiğin zaman elin üşüyor. 39 CM ekran kartlarına yer ayırmışlar. Ben 400r alıcaktım ama bunu fark edince karşılaştırdım Vatan PC'de iyi ki bu kasayı almışım mükemmel.
Teşekkür ederim sanırım bu kasa hakkında pek fazla bir şüphem kalmadı haziranın sonuna doğru pc toplamayı düşünüyorum söylediğin iyi oldu. Ama beğendiğim bir kasa daha var linki aşağıda o da güzel bir kasa.
Aerocool Strike-X Xtreme Devil Red Edition 2 x USB 3.0 Fiyatı

Haf 912'de özel 2.5 inç SSD yeri var ve 2.5 inç'lik ayrıca SSD aparatı veriyorlar.

Anladığım kadarı ile sen modifiyeli göze hitap eden gösterişli kasa arıyorsun. Aerecool CM veya CORSAİR kalitesi veremez. Bunuda göz önünde bulundur sonra pişman olma.

Haf 912 gibi şaşalı bir kasa varken bence Corsair 400r'ye para verilmemeli. 400R'de gayet güzel kasa ama çok sade. Ofis için yapılmış diye düşünüyorum ben. Oyun için daha güzel duruyor HAF 912.
O kadar çok 400r tavs,ye edildi ki bende kesin karar alıcaktım ama bir de 912'ye bakıyim dedim. Mükemmel. 400r'den daha avantajlı yönleri var. Kasa üstündeki 20 CM'lik fanı da unutmamak lazım. 10 numara soğutma.

Haf 912 gibi şaşalı bir kasa varken bence Corsair 400r'ye para verilmemeli. 400R'de gayet güzel kasa ama çok sade. Ofis için yapılmış diye düşünüyorum ben. Oyun için daha güzel duruyor HAF 912.
Evet oyuncu kasası dediğin biraz gösterişli olacak. :)
O kadar çok 400r tavs,ye edildi ki bende kesin karar alıcaktım ama bir de 912'ye bakıyim dedim. Mükemmel. 400r'den daha avantajlı yönleri var. Kasa üstündeki 20 CM'lik fanı da unutmamak lazım. 10 numara soğutma.
Daha toplamama 1,5 ay var şimdiden heyecanlandırdın. :D

Ama ben hala sıvı soğutmayı nasıl takacağımı bulamadım. :(
Bu videoda su soğutma takıyorlar belki bir faydası olur.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Ama ben hala sıvı soğutmayı nasıl takacağımı bulamadım. :(

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı