500 TL ile kulaklık mı yoksa işlemci soğutucu mu alınmalı?

enesgirgin5151

Hectopat
Katılım
31 Ağustos 2020
Mesajlar
1.807
Çözümler
2
Merhaba arkadaşlar, 500 lira param kaldı kartımda. Bende kulaklık veya işlemci soğutucu almak istiyorum ama karar veremedim. Kulaklığım çok kötü biraz cızırtı yapıyor ve kafamı öne eğince kafamdan düşüyor. İşlemci soğutucum ise stok fan oyunda 77 dereceyi görüyor Ryzen 5 5600G.

Sizce hangi kulaklığı veya işlemci soğutucuyu almalıyım?
 
77 Çok kötü değil. Biostan fan curve'e ayar çek. 65 dereceden sonra %100 çalışsın. Bir de öyle dene düşüyor mu diye. Çok canını sıkıyorsa uygun fiyatlı kulaklık ve fanlar var ikisini de alabilirsin.
 
Bence az biraz daha para ekleyip ikisini de bir anda alabilirsiniz soğutucu olarak 260TL'ye kendim de daha önce kullandığım Dark Freezer X93 modelini öneririm uygun fiyatlı ve performans olarak gayet yeterli ve iyi bir soğutucu. Kulaklık olarak ta Galax Sonar 01 alabilirsin 300TL'ye
 
77 derece tehlike sınırından uzak. Kulaklık al. Kulaklıkla fan sesi de duymazsın. Sonra paran olunca da fan alırsın.

77 Çok kötü değil. BIOS'tan fan Curve'e ayar çek. 65 dereceden sonra %100 çalışsın. Bir de öyle dene düşüyor mu diye. Çok canını sıkıyorsa uygun fiyatlı kulaklık ve fanlar var ikisini de alabilirsin.

Bence az biraz daha para ekleyip ikisini de bir anda alabilirsiniz soğutucu olarak 260TL'ye kendim de daha önce kullandığım Dark Freezer X93 modelini öneririm uygun fiyatlı ve performans olarak gayet yeterli ve iyi bir soğutucu. Kulaklık olarak da Galax Sonar 01 alabilirsin 300TL'ye

Tamam kulaklık almaya karar verdim, 500 TL olacak şekilde bana kulaklık önerir misiniz?


Örnek olarak bu nasıl mesela?
 

Geri
Yukarı