İncelemesi hoşuma gitti ama cidden kenimi zorlayıp 200 TL daha verip K552 alınır mı? Orada kaldım.
Alınır hocam. Şahsen ben de K552 almayı düşünüyorum. Pişman etmez.
İncelemesi hoşuma gitti ama cidden kenimi zorlayıp 200 TL daha verip K552 alınır mı? Orada kaldım.
Alınır hocam. Şahsen ben de K552 almayı düşünüyorum. Pişman etmez.
Mouse için bir önerin var mı hocam 300 TL'ye.
V2 mini veya Viper Mini sık sık indirime giriyor. Takip ederseniz uygun fiyattan alırsınız.
Eğer K552 almaya karar verirseniz buradan alın.
![]()
Redragon K552 Kumara K552-KR Red Switch Rainbow TKL TR Q Mekanik Siyah Kablolu Gaming Klavye
Daha fazla dayanıklılık, hızlı tepki süresi ve uzun kullanım ömrü için tasarlanmış olan K552 Kumara, toz geçirmezlik özelliği ve 50 milyon tuş vuruşu için test edilmiş anahtarlarla birlikte gelir.www.gaming.gen.tr
Ucuz yollu mekanik alacağına kaliteli bir membran almanı tavsiye ederim. Switch'leri bozulduğunda elinde kalma ihtimali de var.
HyperX Alloy Core modeline bir bakabilirsin.Tavsiye ettiğin bir membran var mıdır?
Tavsiye ettiğin bir membran var mıdır?
Hocam 500TL bütçeye membran alınmaz, bütçeye uygun klavye istiyorsan Stealth 03 bak.
Kanka bu 03 çok hoşuma gitti ama Blue swich çok ses çıkarır mı yurtta odadaki arkadaşlar için soruyorum. Rahatsız olmasınlar.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.