500 TL klavye tavsiyesi

Hocam orta uzunluk kime göre? Orta parmaktan bileğe ölçüp yazar mısınız?

Hocam şu an otobüsdeyim 12 saat yolum var o yüzden tam bir şeyle ölçemicem telefon boyutundan baz alarak 18 cm falandır orta parmak ucundan bileğe kadar.

Önceden kullandığım mouse bu tam elime göreydi.

Artarsa Corsair Sabre Pro, artmazsa Razer Deathadder V2 Mini öneririm. Elinin boyutuna ve tutuş açına göre da V2 mini rahatsızlık verebilir ama bütçede alabileceğin en iyisi bu. En fazla tutuş açını değişirsin.

Hocam V2 mini alacağım gibi de hala klavyeye tam karar veremedim.

Mümkünse K552 alın. Arkadaşlar yazdığı için yazmaya gerek duymadım bende. Pişman olmazsınız.

Hocam bütçeyi zorlayip o zaman. Bu ikisini alıyorum.

Bence ikisi de gayet iş görürler.

@Darknetxx hocam bu arada attığınız linkteki K552, Rainbow versiyon. RGB değil, dikkat edin.

Hocam uyarın için teşekkür ederim ama sen almak istersen buradan diye attığın linkte de Rainbow versiyonu yazıyordu öyle oluyor sanırım diye size sormamıştım çok fark eder mi ki?

Hocam mouse için ayrı konu açın.

Tamamdır hocam onu yarın sorayım forumdaki arkadaşlara.

Hocam uyarın için teşekkür ederim ama sen almak istersen buradan diye attığın linkte de Rainbow versiyonu yazıyordu öyle oluyor sanırım diye size sormamıştım çok fark eder mi ki?

Ben de geç fark ettim çünkü. Sadece Rainbow. Sabit renkler yanıyor. RGB takıntınız yoksa bir sorun olmaz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı