Selamün aleyküm. Biraz garip gelebilir ama makrosuz yani programlanamaz bir klavye arıyorum. Tam özelliklerine geçecek olursak;
Programlanamaz / makrosuz olması (kesin)
->Mekanik olması (kesin)
->Sessiz olması (mümkün olduğunca)
->Taşınabilir olması (mümkün olduğunca)
->(Gece kullanımı için) az da olsa arka aydınlatmasının olması (mümkün olduğunca)
->Orijinal İngilizce tuş takımı olması (mümkün olduğunca)
->0-500 TL.
Gibi birkaç tane özellik belirledim. Önerileriniz için şimdiden teşekkürler.
Selamün aleyküm. Biraz garip gelebilir ama makrosuz yani programlanamaz bir klavye arıyorum. Tam özelliklerine geçecek olursak;
Programlanamaz / makrosuz olması (kesin)
->Mekanik olması (kesin)
->Sessiz olması (mümkün olduğunca)
->Taşınabilir olması (mümkün olduğunca)
->(Gece kullanımı için) az da olsa arka aydınlatmasının olması (mümkün olduğunca)
->Orijinal İngilizce tuş takımı olması (mümkün olduğunca)
->0-500 TL.
Gibi birkaç tane özellik belirledim. Önerileriniz için şimdiden teşekkürler.
En ucuz HP Pavilion 800 5JS06AA Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! HP Pavilion 800 5JS06AA Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi özelliklerini incele, 1.500,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
Bloody B740A Işıklı Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.
En ucuz Bloody B640 Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Bloody B640 Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi özelliklerini incele, 1.699,90 TL'den başlayan fırsatları yakala!