500 TL'ye kadar gamepad önerisi

2100 tl ye 8bitdo ultimate aldım hocam. Şarj istasyonuyla beraber. Sadece gamepad olarak ta tercih edebilirsin aliexpresste seçenek çok. Flydigi, kingkong 2 ve 2 pro çok iyi alternatifler.
 
2100 TL'ye 8BitDo Ultimate aldım hocam. Şarj istasyonuyla beraber. Sadece gamepad olarak da tercih edebilirsin AliExpress'te seçenek çok. Flydigi, kingkong 2 ve 2 Pro çok iyi alternatifler.

MSI GC20 veya GC30 çok daha iyi bir ürün. Arkadaş bütçesini arttırdı ona göre öneri yaptık hocam ama 8BitDo kötü bir ürün değil fakat 2K TL bütçede önermem.
 
MSI GC20 veya GC30 çok daha iyi bir ürün. Arkadaş bütçesini arttırdı ona göre öneri yaptık hocam ama 8BitDo kötü bir ürün değil fakat 2K TL bütçede önermem.
Sen yetkili bi abiye benziyorsun. Bak hocam neden aynı mesajları yazıp duruyorsun anlamıyorum. Bu senin fikrin. Sonuçta herkes fikrini beyan ediyor burada. Ayrıca konu açılınca sadece şahsı bağlamaz, gamepad alacak olanlar da ileride faydalanacak bu bilgilerden. Hoş değil bu yaptığın, iyi forumlar.
 
Sen yetkili bir abiye benziyorsun. Bak hocam neden aynı mesajları yazıp duruyorsun anlamıyorum. Bu senin fikrin. Sonuçta herkes fikrini beyan ediyor burada. Ayrıca konu açılınca sadece şahsı bağlamaz, gamepad alacak olanlar da ileride faydalanacak bu bilgilerden. Hoş değil bu yaptığın, iyi sosyaller.

Hocam siz yanlış anlıyorsunuz. 8BitDo 1200-1400TL bütçede bayağı iyi bir model arkadaş yukarıda bütçesini 500 TL yazıp ardından konu içerisinde 2K yapınca bende düşük bütçede öneri yapan arkadaşlara açıklama yaptım hani öneri yapıldı manasında.

Sizin önerinize kötü demedim zaten. Alınabilir fakat 2K TL yapınca gerek kalmadı dedim.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı