Klassenin 90x40 olanlarini onermiyor musunuz?
Tamam hocam ama sizinkinde stok yok.Bu paraya en iyisi bu.
Klassenin 90x40 olanlarini onermiyor musunuz?
Tamam hocam ama sizinkinde stok yok.Bu paraya en iyisi bu.
Kaymaması önemli, ayrıyeten dokusu önemli. Speed, Control, Hybrid vb bir sürü mouse pad çeşiti var. Speed mesela dokusundan dolayı fareyi mousepadde çok hızlı bir şekilde kaydırabiliyorsunuz. Attığım ürün Control. Mouse kontrolünü daha iyi kavrayabiliyorsunuz. Rekabetçi oyunlar vb için iyi.
Control olur size.Hocam ben öyle çok FPS oyun oynayan birisi değilim diyeceğim de oynamamamın sebebi laptopun oyunları kaldırmamasıydı, şimdi yeni bilgisayara geçtim o yüzden çoğu oyunu oynarım.
Bende var gözüküyor hocam sepete ekleyince.Tamam hocam ama sizinkinde stok yok.
Hocam ya arkadaşların attığını alın. Yada üstüne çıkabiliyorsanız Blade X bakın derim.Hocam ben öyle çok FPS oyun oynayan birisi değilim diyeceğim de oynamamamın sebebi laptopun oyunları kaldırmamasıydı, şimdi yeni bilgisayara geçtim o yüzden çoğu oyunu oynarım.
Yeni gördüm hocam.Bende var gözüküyor hocam sepete ekleyince.
Göz doktoruna görünün derimTamam hocam ama sizinkinde stok yok.
Hocam ya arkadaşların attığını alın. Ya da üstüne çıkabiliyorsanız Blade X bakın derim.
Ücret çıkmayınca ilk stok yok sandım sonradan bakınca gördüm.Göz doktoruna görünün derim![]()
Alınmaz.Pusat Gaming Mousepad (X Large) | Monster Notebook o kadar memnun ki valla...
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.