500 TL'ye kadar mouse pad önerisi

Bütçe
500
Kaymaması önemli, ayrıyeten dokusu önemli. Speed, Control, Hybrid vb bir sürü mouse pad çeşiti var. Speed mesela dokusundan dolayı fareyi mousepadde çok hızlı bir şekilde kaydırabiliyorsunuz. Attığım ürün Control. Mouse kontrolünü daha iyi kavrayabiliyorsunuz. Rekabetçi oyunlar vb için iyi.

Hocam ben öyle çok FPS oyun oynayan birisi değilim diyeceğim de oynamamamın sebebi laptopun oyunları kaldırmamasıydı, şimdi yeni bilgisayara geçtim o yüzden çoğu oyunu oynarım.

Hocam ben öyle çok FPS oyun oynayan birisi değilim diyeceğim de oynamamamın sebebi laptopun oyunları kaldırmamasıydı, şimdi yeni bilgisayara geçtim o yüzden çoğu oyunu oynarım.
Hocam ya arkadaşların attığını alın. Yada üstüne çıkabiliyorsanız Blade X bakın derim.

Bende var gözüküyor hocam sepete ekleyince.
Yeni gördüm hocam.

Hocam ya arkadaşların attığını alın. Ya da üstüne çıkabiliyorsanız Blade X bakın derim.

Hocam mouse Pad'e 800 TL vereceğimi zannetmiyorum. Benim için mouse Pad'e 500 TL vermek bile fazla geliyor açıkçası. Bugün anneannem maaşı çekmiş harçlık verdi 500TL, üstüne 50 TL ekleyip diğer arkadaşın attığını alacağım sanırsam.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı