500 TL'ye kadar mouse pad önerisi

Bütçe
500

Nays'ın Amazon'a %15 geri ödemesi ile birlikte 527₺ ediyor. Bu bütçede alınabilecek bence en mantıklısı bu olur.

Ki Amazon ara sıra 50-60₺'lik kuponlar dağıtıyor 50₺ düşse 485₺ gibi bir paraya geliyor.

İlk başta 619.90 ödeyecek olsan da 92,985 geri ödeyecek ki 526,915₺ gibi bir para ediyor.

40₺ daha verip al diyorum.

Control alırsan rekabetçide biraz hantal kalabilir, Speed ise aşırı kaymasına ihtiyaç duyulmaz boş kontrol kaybı resmen.

Nays'ın Amazon'a %15 geri ödemesi ile birlikte 540₺ ediyor. Bu bütçede alınabilecek bence en mantıklısı bu olur.

Ki Amazon ara sıra 50-60₺'lik kuponlar dağıtıyor 50₺ düşse 485₺ gibi bir paraya geliyor.

Control alırsan rekabetçide biraz hantal kalabilir, Speed ise aşırı kaymasına ihtiyaç duyulmaz boş kontrol kaybı resmen.
Bu arada longteng cidden iyi bende bidahaki ay denemek için alıcam. Ekipman fantazim var sürekli yeni şeyler denemek istiyorum.

Nays'ın Amazon'a %15 geri ödemesi ile birlikte 540₺ ediyor. Bu bütçede alınabilecek bence en mantıklısı bu olur.

Hocam ben bunu forumda gezinirken görmüştüm, bir hocam bunun zımpara gibi olduğunu, kullanıken elinde nasır çıktığını belirtmişti. Sizce AC2 olanla arasında çok fark var mı?

Hocam ben bunu forumda gezinirken görmüştüm, bir hocam bunun zımpara gibi olduğunu, kullanıken elinde nasır çıktığını belirtmişti. Sizce AC2 olanla arasında çok fark var mı?

Doku olarak farklı bir dokuya sahip bu bir gerçek ama zımpara gibi demek pek doğru olmaz. Kumaş gibi bir malzeme sen bastırmazsan elini öyle bir şey olmaz.

Satıcının Amazontr olması gerekiyormuş doğal olarak işe yaramayacaktır.

AC2'de alınabilir ürünlerden ancak control yapısı herkesin hoşlanabileceği tipte değil. Yorumlarında hybride dönük olduğu da belirtilmiş tercih edilebilir.

Doku olarak farklı bir dokuya sahip bu bir gerçek ama zımpara gibi demek pek doğru olmaz. Kumaş gibi bir malzeme sen bastırmazsan elini öyle bir şey olmaz.

AC2'de alınabilir ürünlerden ancak control yapısı herkesin hoşlanabileceği tipte değil. Yorumlarında hybride dönük olduğu da belirtilmiş tercih edilebilir.
Control ile Speed arası hocam ürün.

Neyse hocam size güveniyorum, Nays hesabı açıp oradan alırım. Siz olsanız hangi deseni seçerdiniz?

Control ile Speed arası hocam ürün.

Hocam siz klasse huoyun modelini öneriyor musunuz?

Hocam diğer arkadaş yazınca kafam iyice karıştı, sizce klasse modelinin eksileri neler?

Benim hatam.

Yapı olarak ikisi de farksız denebilir AC2'yi Nays ile al 470₺'ye gelir.

Tam okumadan atlayınca böyle oluyor 😕

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı