500 TL'ye klavye ve mouse önerisi

KANSER

Kilopat
Daha fazla  
Son düzenleyen: Moderatör:
Yaklaşık 500-600₺ bütçem var bu fiyata alabileceğim en iyi klavye + mouse konusunda yardım edebilecek var mı?

Klavye= Philips Spk8614 Gökkuşağı Aydınlatmalı Mekanik Klavye Türkçe Gaming Klavye Profesyonel Klavye | Trendyol

Fare=Philips Spk8614 Gökkuşağı Aydınlatmalı Mekanik Klavye Türkçe Gaming Klavye Profesyonel Klavye | Trendyol

Gözüme çarpanlar bunlar, bu fiyatlara daha iyileri var mıdır?
Hocam fare yerine klavyeyi 2 kere eklemişsiniz. Mouse olarak SS Rival 300S öneririm.

Yaklaşık 500-600₺ bütçem var bu fiyata alabileceğim en iyi klavye + mouse konusunda yardım edebilecek var mı?

Klavye= Philips Spk8614 Gökkuşağı Aydınlatmalı Mekanik Klavye Türkçe Gaming Klavye Profesyonel Klavye | Trendyol

Fare=Philips Spk8614 Gökkuşağı Aydınlatmalı Mekanik Klavye Türkçe Gaming Klavye Profesyonel Klavye | Trendyol

Hocam fareyi eklememişsiniz, klavye güzel fakat sıradan bir mavi Switch'e göre çok sesli haberiniz olsun.

İkiside klavye. Toplam 600 TL'yi geçiyor 2 klavye alınca. :D
Klavye iyi Mouse olarak bunu öneririm.
Link yok? :D

Klavye olarak Philips tercih etmek daha mantıklı olur bence. :)

Bunda da bence klavyeler çok iyi değil. :)

Logitech bu fiyata bulunabilir mi bilmiyorum. Bulunursa tercih edilebilir. :D

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı