500 TL'ye nasıl bir depolama alınmalı?

Bütçe
500
870 EVO'nun 500 GB versiyonunu alabilirsiniz. Eğer daha fazla depolama ihtiyacınız varsa paylaştığım ürünlere bakabilirsiniz. Aynı HDD'yi ben yıllardır kullanıyorum 8000 saat çalışmış ve hala sağlıklı bir şekilde tam hızında çalışıyor. Ayrıca SSD olarak Samsung 860 EVO 500 GB kullanıyorum. İkisinden de memnunum.

Hocam 250GB SSD için 500TL arkadaşa çok yetersiz kalır. Arkadaş zaten 270GB oyunlar için kullanıyormuş. Yine de kaliteli SSD.

AAA 250 GB olduğunu fark etmemişim. Alttaki resimden oraya geçtim ve işaretlediğim gibi 1 TB yazdığı için buraya link vermiştim. Kusura bakmayın fakat dediğim gibi 500 GB Samsung SATA SSD o fiyatlarda bulunabiliyor.

xcvxcv.PNG

Açıkçası ben oyunlarında SSD de olması taraftarıyım. Ozellikle AAA oyunların yükleme ekranları HDD de kuruluysa çok can sıkıcı olabiliyor. 480 GB Patriot Burst tercih etmeniz yararınıza olacaktır. Çok depolama problemi yaşarsanız ilerleyen dönemde 500 GB HDD alabilirsiniz depolama için 150-200 TL'ye.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı