5000-5500 PC toplama

Bütçe
5000-5500 TL

TigSkY

Centipat
PC toplamak istiyorum.

İşlemci: Ryzen 5 3600.
Ekran kartı: ASUS Dual RTX 2060S.
RAM: Team t-force vulcan TUF Gaming alliance 16 GB (2x8GB)
SSD: Adata XPG SX6000 PRO 512 GB.
Anakart: ASUS TUF B450-PLUS GAMING 3466MHz.
PSU: Sharkoon shP650 V2 650W
Kasa: Gamepower Wraith 4x120MM argb fan argb LED bar Gaming ATX kasa.

Genel olarak seçimleriniz gayet iyi. Ufak birkaç değiştirme yapılabilir. Örneğin;
-Team t-force vulcan TUF Gaming alliance 16 GB (yaklaşık 600 TL) yerine biraz daha ekleyip Corsair Vengeance RGB Pro 2x8 GB alınabilir.
-ASUS Dual RTX 2060S yerine ise 5700 XT alınabilir.

Genel olarak seçimleriniz gayet iyi. Ufak birkaç değiştirme yapılabilir. Örneğin;
-Team t-force vulcan TUF Gaming alliance 16 GB (yaklaşık 600 TL) yerine biraz daha ekleyip Corsair Vengeance RGB Pro 2x8 GB alınabilir.
-ASUS Dual RTX 2060S yerine ise 5700 XT alınabilir.
Rtx li sistem toplamak istiyorum onun için asus su seçtim

Rtx li sistem toplamak istiyorum onun için asus su seçtim

Oyun için konuşacak olursak, iki ekran kartı arasında kimi oyunda 20-30 fps kadar fark olabilmekte. Fakat çoğu oyunda hemen hemen aynı değerlere sahip ikisi de. RTX'li olsun diyorsanız sisteminiz gayet güzel.

Şu aşamada verebileceğim tek tavsiye, belli başlı hazır sistem satan sitelerdeki kampanyaları takip etmeniz yönünde. Belki denk gelirse, şansınıza bu sistemi veya buna çok yakın bir sistemi daha ucuza bulabilirsiniz.

Oyun için konuşacak olursak, iki ekran kartı arasında kimi oyunda 20-30 fps kadar fark olabilmekte. Fakat çoğu oyunda hemen hemen aynı değerlere sahip ikisi de. RTX'li olsun diyorsanız sisteminiz gayet güzel.

Şu aşamada verebileceğim tek tavsiye, belli başlı hazır sistem satan sitelerdeki kampanyaları takip etmeniz yönünde. Belki denk gelirse, şansınıza bu sistemi veya buna çok yakın bir sistemi daha ucuza bulabilirsiniz.
Donanım arşivi nin sistemini değistirdim oda bu

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı