5000-6000 TL RX 5500 XT sistem toplama

ALPEREN75

Kilopat
Merhabalar, bilgisayar parçalarından pek anlamam. Bu yüzden size sormak istedim. Parçalarım uyumlu mu? Bu fiyata daha fazla FPS alacağım bir sistem toplayabilir miyim? Parçaların bazılarını ikinci el almayı düşünüyorum .sizce mantıklı mı?
Sistem;
Gigabyte B450M S2H anakart.
Sapphire RX 5500 XT 8 GB OC ekran kartı.
AMD Ryzen 5 3600X işlemci.
Corsair Vengeance 2x8 3200MHz RAM.

Sıvı soğutma kullanarak işlemciye de overclock yapmayı düşünüyorum.

Merhabalar, bilgisayar parçalarından pek anlamam. Bu yüzden size sormak istedim. Parçalarım uyumlu mu? Bu fiyata daha fazla FPS alacağım bir sistem toplayabilir miyim? Parçaların bazılarını ikinci el almayı düşünüyorum .sizce mantıklı mı?
Sistem;
Gigabyte B450M S2H anakart.
Sapphire RX 5500 XT 8 GB OC ekran kartı.
AMD Ryzen 5 3600X işlemci.

Bence en iyisi İ310100F+ 2060 olur.

Palit 1660 Ti +i5 10400F.

Kesinlikle 10400F+1660S veya Ti topla bu fiyata. AMD'ye bulaşma.(Bu bütçe için AMD saçma olur)
Bence en iyisi i310100F+ 2060 olur.

Bu bütçede çok saçma olmaz mı? Çünkü diğer parçaların minimumunu almak zorunda kalır. Ayrıca 10100F çokda güçlü değil.

10400F alırsan OC'ye gerek kalmaz.

O RAM'ler sıkıntılı. Vengeance serisini almayın. Onun yerine Kingston HyperX Fury alabilirsiniz.

Son düzenleme:
Hocam Twin fan modeli normal 1660S'lerden daha az FPS veriyor. Yani en azından benim izlediğim karşılaştırmalarda öyleydi. Şu an AMP modeli ile aynı fiyattalar. Onu almak daha iyi olmaz mı?
Olabilir, bunu söylediğiniz iyi oldu. Ek olarak bunlar da bakılabilir.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı