5000-6000 TL Televizyon Önerisi

En iyi siyah tonunu ve canlı rengi veren televizyon markası sizce hangisi?

  • SONY

    Oy: 0 0,0%
  • Daha iyi markalar var.

    Oy: 0 0,0%

  • Oy verenlerin toplamı
    8

becomeHuman

Hectopat
Katılım
1 Haziran 2016
Mesajlar
1
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Arkadaşlar televizyonum bozuldu, yeni bir televizyon alacağım. Zaten ileride alacaktım ama artık mecbur şimdi alacağım. Yani biraz erken oluyor, umarım yakında çıkacak teknolojileri kaçırmam.

Öncelikle bütçem 5000 TL ile 6000 TL arası. Aradığım özellikleri en öncelikli sıraya göre belirteyim;
  1. Önceliğim, siyah renk tonunu en iyi veren ve kaliteli parlaklığı verebilen canlı renklere sahip bir televizyon. Yani Playstation'da oyun oynadığımda karanlık mekanlarda ya da gece olunca renkleri seçebileceğim, film izlediğimde de aynı şekilde karanlık tonları gözümü yormadan ayırt edebileceğim bir teknolojiye sahip televizyon olması. En önemli önceliğim bu.
  2. Fiyatıma göre en geniş televizyon, 65 ekran ve üzeri (üzerine param yetmez gibi ama varsa tabii) büyük bir TV istiyorum.
  3. Önceliğim Hertz'i tabii. Hızı kağıt üzerinde teorik olan değerler değil, gerçek bir hız.
  4. Ne kadar yeni teknoloji o kadar iyi. 1. önceliğimi veren eski televizyonlara da açığım ama yeniler 1. önceliğimde daha iyiyse, o zaman yeni bir TV. 2015-2016 model olabilir.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı